П`ятниця, 29.03.2024, 07:36
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 19 » ГОЛОВНЕ У ДІЯЛЬНОСТІ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ РАЙОНУ - НАДАННЯ ЯКІСНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ
08:48
ГОЛОВНЕ У ДІЯЛЬНОСТІ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ РАЙОНУ - НАДАННЯ ЯКІСНИХ ПОСЛУГ НАСЕЛЕННЮ

18 лютого заступник голови районної ради Олександр Невмержицький разом з головою районної державної адміністрації Ольгою Боротою зустрілися з медичними працівниками району, аби озвучити позицію районної влади щодо функціонування медичної галузі та поставити крапку у виникненні окремих непорозумінь у колективі центральної районної лікарні.

- Стосовно діяльності   медичної сфери у районі позиція влади чітка і однозначна:   якісне надання медичних послуг населенню. А досягти цього можна лише злагодженою роботою всіх медичних фахівців від лікарів до молодшого медичного персоналу. Будь-які непорозуміння чи протистояння в середині колективу медиків не на користь виконанню безпосередніх обов’язків медпрацівників, – наголосила керівник району.

Голова районної державної адміністрації сказала, що   районна влада повністю підтримує на посаді головного лікаря виконуючого його обов’язки Миколу Анатолійовича Татарченка і буде всіляко сприяти його діяльності і допомагати в роботі і звернулася до медиків з проханням працювати злагоджено, не створюючи конфліктних ситуацій, дотримуватись чітких графіків роботи, аби діяльність медичного закладу не позначалась на якісному наданні медичних послуг населенню району.

Разом з медичними фахівцями Ольга Борота  задоволена оцінкою роботи в області нашої лікарні, радує і показник народжуваності в районі. Але є і чимало проблем, на які звернула увагу керівник району. Це забезпечення медичними послугами жителів села Букварки, де на сьогодні немає медичного фахівця у сільському ФАПі. Це і вирішення конфліктної ситуації у Ставидлянській сільській амбулаторії.

Обговорено під час зустрічі і питання фінансування медичної галузі, яке зараз здійснюється виключно державного бюджету.

Заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, торкнувся питань кадрового забезпечення медичного закладу та надійного функціонування діагностичного центру, медичного обладнання в ньому.

На завершення зустрічі обидва керівники району запевнили, що влада тісно співпрацюватиме з керівництвом лікарні і всіляко сприятиме належному функціонуванню медичної галузі на Олександрівщині.

 

Переглядів: 402 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024