П`ятниця, 29.03.2024, 09:22
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 3 » ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ МИКОЛА МАРФУЛА ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ СІЛЬСЬКИХ РАД
08:00
ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ МИКОЛА МАРФУЛА ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ СІЛЬСЬКИХ РАД

З метою ознайомлення з роботою сільських рад, 1 квітня голова районної ради Микола Марфула разом з головним спеціалістом фінансово-господарського відділу Сергієм Грицевичем з робочим візитом побували в  селах Буквар, Підлісне та Івангород.

У ході поїздки зустрілися з Букварським сільським головою Володимиром Щорбою, Підлісненським сільським головою Сергієм Кармазіним та Івангородським сільським головою Василем Мельником.

Під час зустрічі з сільськими головами обговорювалися демографічні питання, зокрема кількість населення, чисельність дітей шкільного та дошкільного віку, тенденції народжуванності. Порушувалося питання про учасників АТО та виділення їм земельних ділянок, наявність та облаштування укриттів. Окремо обговорювали співпрацю із сільгоспвиробниками які займаються господарською діяльністю на відповідних територіях та їх участь у розвитку  інфраструктури населених пунктів, матеріально-технічного забезпечення закладів соціально-культурної сфери .

Ознайомилися з роботою сільських рад, функціонуванням ФАПів, будинків культури, бібліотек, торгівельної мережі, дитячих садків. Розглядалось питання підвезення дітей до шкіл.

       Під час поїздки було надано методичну допомогу, зокрема щодо написання протоколів сесій сільських рад та протоколів засідань постійних комісій.

          При спілкуванні,  мешканці сіл, висловлювали своє незадоволення запропонованої концепції проведення адміністративно – територіальної реформи та наголошували про недопущення укрупнення територій  та закриття сільських рад, що в свою чергу неминуче приведе до занепаду багатьох сіл.

        Було визначено  коло нагальних проблем, які потребують вирішення, в тому числі проведення ремонтів приміщень об¢єктів соціально-культурного призначення в с.Буквар та с.Підлісному а також врегулювання питання проведення реєстрації місця проживання громадян в сільській місцевості.

Переглядів: 396 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024