П`ятниця, 26.04.2024, 12:53
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 15 » ЕФЕКТИВНА ВЗАЄМОДІЯ ДЕРЖАВИ І ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА Є ОДНІЄЮ З ВАЖЛИВИХ ПЕРЕДУМОВ РОЗВИТКУ ДЕМОКРАТІЇ
11:11
ЕФЕКТИВНА ВЗАЄМОДІЯ ДЕРЖАВИ І ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА Є ОДНІЄЮ З ВАЖЛИВИХ ПЕРЕДУМОВ РОЗВИТКУ ДЕМОКРАТІЇ

14 листопада в залі засідань райдержадміністрації за участі голови районної державної адміністрації Валерія Авксентьєва та голови Громадської ради при Олександрівській райдержадміністрації Василя Короля відбулося засідання круглого столу щодо розвитку інститутів громадського суспільства та співпраці громадських організацій району з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

   Також участь в засіданні круглого столу взяли заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, заступник голови райдержадміністрації Людмила Литвин, представники громадських організацій району.

   Звертаючись до учасників круглого столу Валерій Авксентьєв зазначив: – Ключовим завданням політики Президента України у сфері розвитку громадського суспільства є підтримка громадських ініціатив, спрямованих на формування розвитку демократії та європейського суспільства. На переконання Глави держави, саме ефективна взаємодія держави і інститутів громадянського суспільства є однією з важливих передумов розвитку демократії.

   Глава держави поставив низку завдань владі на місцях – долучати громадськість до обговорення ключових питань регіонального розвитку. Одним із провідних механізмів залучення громадян до прийняття державних рішень у державі, є діяльність при місцевих органах виконавчої влади та при органах місцевого самоврядування громадських рад – підкреслив голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв.

   В обговоренні прийняли участь начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Ігор Найко, начальник Олександрівського районного управління юстиції Олена Надьон, голова Громадської ради при Олександрівській райдержадміністрації Василь Король.

   Голова Громадської ради Василь Король зазначив, що стан розвитку відносин міх місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та районними об’єднаннями громадян засвідчує демократичність і публічність процесів та реалістичність кроків подальшого розвитку громадського суспільства

Переглядів: 586 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024