Четвер, 28.03.2024, 21:44
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 21 » ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ НА КОНКРЕТНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
14:15
ЄДИНОЮ КОМАНДОЮ НА КОНКРЕТНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
       20 вересня в Олександрівці відбулося розширене засідання колегії Кіровоградської обласної державної адміністрації, на якому Олександрівський район звітував про виконання районного сегменту обласної програми "Центральний регіон-2015". Провів колегію голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін . У роботі колегії взяли участь народний депутат України Олександр Єдін, голова обласної ради Микола Ковальчук, заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов, начальники чи їх заступники практично всіх управлінь Кіровоградської ОДА, начальники обласних територіальних відомств і управлінь, голови Олександрівської РДА та райради Валерій Авксентьєв та Василь Скляренко та їх заступники, депутати обласної ради від Олександрівського району, депутати Олександрівської районної ради, сільські та селищні голови, керівники підприємств, організацій та установ району. Приїхала на колегію також численна делегація від кількох районів області. Такий представницький форум зумовлений важливістю питання, що виносилося на обласну колегію. Наш район уже 15 –й, хто звітує про виконання розробленої і затвердженої в області широкомасштабної програми соціально-економічного розвитку Кіровоградської області на найближчі п'ять років- 2012-2015. 

       
Перед початком колегії голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін відвідав ряд установ і підприємств району. Зокрема він побував у Підлісненській та Несватківській школах, де ознайомився з матеріально-технічною базою шкіл, організацією навчання учнів перших класів та дошкільною освітою. На прикладі діяльності соціального магазину в Олександрівці очільник області оцінював виконання в районі обласної програми "Купуй Кіровоградське". А от як в районі організовують роботу щодо здорового способу життя населення та дбають про розвиток фізкультури і спорту Сергій Ларін побачив, . відвідавши центральний стадіон та дитячо-юнацьку спортивну школу – одні з кращих в області серед подібних закладів. На Олександрівській дільниці теплогенерації ПАТ "Інтерресурси", яка виробляє паливні тріски, мова йшла про альтернативні види палива та енергозбереження. 

      Після відвідування виробничих та соціальних об'єктів району відбулося розширене засідання колегії ОДА. Наш район склав екзамен з виконання наміченого в програмі "Центральний регіон-2015" завдяки спільним діям єдиної команди. Про саму колегію детально в наступній публікації.





















































Переглядів: 653 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024