Вівторок, 19.03.2024, 16:03
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 19 » ДІТЯМ ВОЇНІВ АТО – ПОДАРУНКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
13:58
ДІТЯМ ВОЇНІВ АТО – ПОДАРУНКИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

На передні Дня Святого Миколая в рамках акції «Підтримаймо родину героя» депутат обласної ради, начальник філії «Олександрівський райавтодор» Володимир Іванович Стьожка придбав подарунки для дітей тих батьків, які нині знаходяться в зоні АТО, свого виборчого округу. Почесну місію — вручення подарунків дітям — виконали представник райавтодору, голова профспілкового комітету Юрій Шкіндер та начальник відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Григорій Гончаренко.

Керівники в присутності сільських голів та директорів навчальних закладів вручили солодощі дітям батьків, які знаходяться нині в зоні АТО. У Вищеверещаківському — трьом (один в школі, два в дома), у Красносільському — двом, у Єлизаветградківському – двом, Підліснеському (з Підлісного – трьом, з Букварки чотирьом) — семи дітям шкільного віку. Завітали керівники і в Олександрівські ЗОШ № 1 та № 3, у Олександрівський НВК № 2. Четверо дітей отримали подарунки, які навчаються в школі № 1, один вручили мамі для малої дитини — вихователю НВК № 2, два брати Загинайки – у школі № 3.

До речі, під час вручення подарунків у НВК № 3, на уроці трудового навчання, який проводила Л.М. Лушпай, діти плели маскувальну сітку для воїнів АТО. Серед них і старший син воїна АТО семикласник Богдан Загинайко.

Малолітнім дітям воїнів АТО, які живуть в смт Олександрівці, подарунки вручали вдома, а також працюючим матерям, яких не застали вдома, за місцем роботи.

Всі були дуже раді і щирій увазі депутата обласної ради В.І. Стьожки, і солодощам. В очах дітей і дорослих на вустах з’явилася посмішка, а в очах бриніли сльози хвилювання і радості. Хвилювання за своїх батьків, чоловіків, які в зоні АТО нині захищають єдність України в зоні АТО, ризикуючи своїм життям, радість, що про них пам’ятають.

Дії депутата обласної ради Володимира Стьожки — гідний приклад для наслідування іншим депутатам і всім добрим, не байдужим людям до захисників вітчизни і до їх сімей.

Переглядів: 534 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024