Середа, 24.04.2024, 18:38
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 7 » ЦЕЙ НЕЗАБУТНІЙ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
17:13
ЦЕЙ НЕЗАБУТНІЙ ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

67 мирна післявоєнна весна  прийшла на нашу землю. А разом  з нею травень приніс найкраще і водночас найболючіше свято – День Перемоги. Напередодні 7 травня у районному Будинку культури з нагоди свята Перемоги пройшли урочисті збори. Жоден захід не збирає скільки людей, як цей незабутній день. Вщерть переповнений зал, стоячи вітав ветеранів Великої Вітчизняної війни. Їм, героям-переможцям, найщиріші слова, найкращі вітання, букети живих квітів від вдячних молодших поколінь.

Ветеранів запросили на сцену. На жаль, все рідшають їх ряди, і не всі фронтовики змогли прийти на урочистості. Та всім їм, хто ще поруч з нами, були адресовані слова синівської вдячності, поваги і шани від народного депутата України Олександра Єдіна, голови Олександрівської районної державної адміністрації Валерія Авксентьєва.

Дякуючи їм за перемогу, вони просили ветеранів жити ще довго, бути поряд. А влада докладе всіх зусиль, аби воїни-фронтовики, трудівники тилу були оточені увагою і шаною, одержували належну допомогу і підтримку.

За виявлені мужність і героїзм, сумлінну працю в післявоєнний період, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Перемоги голови районної державної адміністрації та районної ради Валерій Авксентьєв та Василь Скляренко вручили ветеранам Великої Вітчизняної війни нагороди.

Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради нагороджений Григорій Іванович Костенко, Почесною  грамотою обласної державної адміністрації – Микола Данилович Безкровний, Почесною грамотою головного управління Пенсійного фонду в області – Іван Карпович Сухина, Почесною грамотою Кіровоградської обласної організації ветеранів України – Віктор Софронович  Мазенко, Почесною грамотою Олександрівської РДА і районної ради – Петро Тимофійович Опанасенко, грамотою РДА і районної ради – Антон Филимонович Рябко.

Такі ж грамоти  отримають ще група ветеранів вдома, оскільки за станом здоров'я вони не змогли прийти на урочистості.

Після урочистих зборів відбувся святковий концерт, підготовлений працівниками районного Будинку культури. У виконанні аматорів звучали незабутні пісні воєнних років, кінохроніка повернула у минулі роки, на екрані, мов живі, спілкувалися фронтовики, які вже тихим журавлиним ключем відлетіли  у вічність.

Пісню „День Перемоги” співали всі – хори „Тясмин” та „Ветеран”, шкільний хор Олександрівської школи №3, всі артисти.

А зал, стояли аплодував всім: і ветеранам, і аматорам  і гімну цієї незабутньої пісні.




Переглядів: 864 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024