П`ятниця, 29.03.2024, 10:52
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 1 » 1 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
14:58
1 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дитинство – прекрасна пора безтурботності, яскравих фарб, гарних емоцій та радощів. І як добре, що існує таке свято - Міжнародний День захисту дітей, коли очі великої кількості дітвори світяться  іскоркам щастя та вдячності, а очі дорослих – надією на краще майбутнє своїх нащадків.

Ось і для Олександрівщини стало гарною традицією феєрично святкувати Міжнародний День захисту дітей. 1червня, на центральній площі, біля родинного дому, відбулися урочисті збори, святковий концерт  та ігрова програма по станціям за участі вихованців та керівників гуртків районного центру дитячої та юнацької творчості.

Присутні гості  голова Олександрівської районної ради Василь Іванович Скляренко та заступник голови Олександрівської районної державної адміністрації Людмила Іванівна Литвин  звернулися з вітальним словом та найщирішими побажаннями до маленьких жителів Олександрівки та району. А творчі колективи РЦДЮТ – зразковий танцювальнй колектив «Калинонька»,керівник Соколовська С.М., агітаційно-художня бригада «Здорово», керівник Михалюк Н.В., вокальний ансамбль «Горошинки», керівник Душейко В.М.,солісти Олена Лушпай та Анна Ярова, керівники Халецька Л.І. та Скоропад Н.А. на чолі з ведучими свята Олександрою Гресь та Владиславом Скоропадом, керівник Дудник Л.М. створювали гарний, позитивний настрій великій кількості малечі та дорослих. А після концертної програми на всіх присутніх чекав ярмарок талантів: дітвора мала змогу цікаво та весело продемонструвати свої здібності на восьми ігрових станціях – інструментальній, танцювальній, вокальній, ігровій, туристичній, змагатися в кмітливості на станції «Всезнайка», вправно створювати декоративні поробки на станції «Очумілі ручки» та створювати художні шедеври на асфальті.

Приємним сюрпризом дітворі стали солодощі від Олександрівської  селищної  ради.



Переглядів: 632 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024