Субота, 20.04.2024, 14:57
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Лютий » 26 » АНДРІЙ ЛАПА ТА ГРИГОРІЙ ГОНЧАРЕНКО ВІДВІДАЛИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ БОВТИШКУ ТА РОЗУМІВКУ
09:17
АНДРІЙ ЛАПА ТА ГРИГОРІЙ ГОНЧАРЕНКО ВІДВІДАЛИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ БОВТИШКУ ТА РОЗУМІВКУ

25 лютого голова райдержадміністрації Андрій Лапа та голова районної ради Григорій Гончаренко за участі першого заступника голови райдержадміністрації Анатолія Каражбея відвідали села Бовтишку та Розумівку.

У Бовтишці, спілкуючись з сільським головою Василем Скляренком, керівники району обговорили питання соціально-економічного розвитку території,  плани на наступний рік, проблемні питання та спільні шляхи їх вирішення.

Перебуваючи у Бовтишці, Андрій Лапа та Григорій Гончаренко поспілкувалися з представниками соціально-відповідального бізнесу – заступником директора СФГ "ДЄДОВ” Олександром Закревським та виконавчим директором ТДВ "2-ге ім. Петровського” Олександром Бакланом. У ході бесіди було обговорено шляхи співпраці з місцевою владою. Зокрема, Бовтиський сільський голова Василь Скляренко зазначив, що у цьому напрямку між органами місцевого самоврядування та місцевим бізнесом досягнуто повне взаєморозуміння.

Спілкуючись з дільничним інспектором поліції Віктором Загинайком, Андрій Лапа та Григорій Гончаренко обговорили проблемні питання роботи поліції у сільській місцевості та  спільні шляхи їх вирішення.

Також, перебуваючи у Бовтишці, керівники району відвідали Бовтиську філію КЗ "Олександрівське НВО №2”, де ознайомилися з роботою закладу у напрямку "Нової української школи”. За словами директора школи Ніни Мачак та Бовтиського сільського голови Василя Скляренка, хоча школа є початковою, їй, як і в цілому закладам освіти району, приділяється велика увага. Декілька років тому проведено ремонтні роботи щодо створення належних умов для навчання маленьких сельчан. Зокрема, на першому поверсі приміщення, де розташовані класи початкової школи та дошкільної групи, встановлено електричне опалення, замінено вікна, та лінолеум.

У Розумівці Андрій Лапа та Григорій Гончаренко разом з сільським головою Миколою Христенком обговорили питання соціально-економічного розвитку території, поспілкувались з місцевим бізнесом – керівником ТОВ "Розумовський урожай” Олександром Нікорою, щодо шляхів співпраці з місцевою владою.

Керівники району та сільський голова всебічно обговорили проведення комплексу заходів та робіт щодо створення Меморіального комплексу на місці останнього бою героїв Холодного Яру – загону отамана Чорного Ворона в урочищі "Пальчікове” поблизу с. Розумівка. Зокрема, як поінформував Микола Христенко, вже розпочато роботу щодо перейменування урочище "Пальчікове” на урочище "Чорний Ворон”, виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво дороги до могили Чорного Ворона та його козаків.

Відвідали Андрій Лапа та Григорій Гончаренко і сільський ФАП, де обговорили особливості та проблемні питання впровадження медичної реформи у сільській місцевості.

Також керівники району ознайомилися з культурно-історичною спадщиною території, побували у народному музеї історії села Розумівка, місцевій бібліотеці та Свято-Хрестовоздвиженській церкві-усипальниці родини Раєвських.


Переглядів: 393 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024