П`ятниця, 19.04.2024, 18:41
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
    В Олександрівському районі стартувала друга фаза Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" (МРГ), спрямованого на підтримку сільських громад у вирішенні найважливіших потреб їх розвитку та поліпшенні умов життя. Про це йшлося на районному семінарі - презентації Проекту, що відбувся 26 серпня 2011 року за участі голови Олександрівської райдержадміністрації Валерія Авксентьєва, голови Олександрівської районної ради Василя Скляренка, координатора проекту в Кіровоградській області Тетяни Головченко, керівника ресурсного центру розвитку громад Олександрівського району Лариси Нечепоренко. Також у семінарі взяли участь сільські, селищні голови, керівник ... Читати далі »
Переглядів: 834 | Додав: Administrator | Дата: 28.08.2011

    Святкові урочистості розпочалися ще напередодні ювілейної дати урочистим підняттям синьо-жовтого прапора на центральній площі містечка у День свята Державного Прапора України – 23 серпня. А впродовж всього дня 24 серпня в селищі відбувалися масові заходи.
    Офіційна частина свята розпочалася о 10-й годині на площі біля пам'ятного знака, встановленого на честь незалежності ... Читати далі »
Переглядів: 832 | Додав: Administrator | Дата: 25.08.2011

Шановні жителі Олександрівського району!
    В ці дні ми вшановуємо найбільше творіння української нації – незалежну і вільну Українську державу. 24 серпня 1991-го року здійснилася віковічна мрія нашого народу – мати власну суверенну державу, йти в майбутнє власним, своїм шляхом.
    День незалежності України – це духовний і вічний пам'ятник славним княжим дружинам, що прибили щит на воротах Царграду і стримували татаро-монгольську навалу; відважним запорожцям, що силою своїх шабель захищали козацькі вольності; воїнам Великої Вітчизняної війни, які не дали на поталу фашис ... Читати далі »
Переглядів: 812 | Додав: Administrator | Дата: 23.08.2011

    У четвер, 4 серпня, відбулася восьма сесія районної ради шостого скликання. Головував на сесії голова районної ради Василь Скляренко.
   У роботі пленарного засідання взяли участь заступники голови районної державної адміністрації, депутати обласної ради, сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ, організацій.
На сесії зі звітом виступив голова районної ради Василь Скляренко. Депутати також розглянули та затвердили внесення змін до районного бюджету на 2011 рік. Заслухали пит ... Читати далі »

Переглядів: 750 | Додав: Administrator | Дата: 04.08.2011

А
    3 серпня, під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбувся семінар-нарада з сільськими та селищними головами. У нараді взяли участь - заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, заступник голови районної державної адміністрації Лариса Нечепоренко, державний інспектор з карантину рослин Федір Огієнко, начальник Олександрівської філії ВАТ „Кіровоградобленерго” Сергій Давидов. 
      У ході наради розглянуто питання про проведення місячника знищення вогнищ американського білого метелика, амброзії полинолистої та повитиці польової, про пров ... Читати далі »
Переглядів: 697 | Додав: Administrator | Дата: 03.08.2011

    27 липня 2011 року під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося засідання Президії районної ради.
    В роботі Президії взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв, начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Шията та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник.
    Члени Президії на своєму засіданні погодили терміни проведення засідань профільних постійних комісій районної ради та перелік питань, які будуть внос ... Читати далі »
Переглядів: 622 | Додав: Administrator | Дата: 28.07.2011

    У вівторок, 26 липня, голова районної ради Василь Іванович Скляренко з ро­бочим візитом побував у селах Букварці та Родниківці.
    Першою була Букварка. В селі нараховується 350 жителів. З них — 62 дітей віком до 18 років, в тому числі 34 дітей шкільного віку. Школи і дитсадка нині в селі немає. Шкільним автобусом учнів підвозять до Під­лісненської школи.
    У Букварці працюють об‘єкти соціальної сфери. Тож роботу розпочали саме з них. В.І. Скляренко разом з сільським голово ... Читати далі »
Переглядів: 754 | Додав: Administrator | Дата: 28.07.2011

    Голова районної ради Василь Скляренко та заступник голови районної державної адміністрації Лариса Нечепоренко провели спільну нараду з сільськими та селищними головами, приватними підприємцями, які займаються торговельною діяльністю та наданням побутових послуг на територіях сільських та селищних рад. Спеціалісти державної податкової інспекції Р.І. Лепеть, С.В. Петренко, районної санітарно-епідеміологічної станції І.М. Свінціцька, районного відділу ГУМНС в області О.В. Сорока детально роз'яснили підприємцям чинне законодавство в галузі реалізації товарів та надання послуг, застерегли від порушень. Податківці особливо наголошували на правильності торговельних надбавок на продовольчі товари, що входят ... Читати далі »

Переглядів: 683 | Додав: Administrator | Дата: 15.07.2011

     25 червня на центральному стадіоні імені М. Шишки в Олександрівці відбулися традиційні сільські спортивні змагання на краще спортивне село. На змагання з'їхалися команди спортсменів 15 сільських рад – Єлизаветградківської, Вищеверещаківської, Голиківської, Івангородської, Красносільської, Михайлівської, Несватківської, Підлісненської, Розумівської, Соснівської, Ставидлянської, Староосотської, Цвітненської. Підтримати свої команди і самим взяти участь у змаганнях прибули і більшість сільських голів.
    Перед початком змагань учасників сільських спортивних команд привітав голова Олександрі ... Читати далі »
Переглядів: 920 | Додав: Administrator | Дата: 30.06.2011

Шановні жителі Олександрівщини!
Від імені районної держадміністрації та районної ради щиро вітаємо вас з державним святом – Днем Конституції України!
    Це не просто знаменна дата, а подія історичного, фундаментального значення.
    28 червня 1996 року Україна підтвердила своє прагнення розбудовувати незалежну, демократичну держ ... Читати далі »
Переглядів: 697 | Додав: Administrator | Дата: 27.06.2011

« 1 2 ... 133 134 135 136 137 ... 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024