Вівторок, 23.04.2024, 17:12
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
    З 27 по 28 вересня в Олександрівському районі перебувала офіційна делегація Республіки Польша з сільської Гміни Клодзко, Нижньосілезького воєводства у складі вуйта Гміни Клодзько Станіслава Лонгави, заступника секретаря Гміни Клодзко Едварда Домброви та депутата гміни Даніели Тур.

    Метою їх приїзду було опрацювання можливості налагодження співпраці Олександрівського району з Республікою Польща на регіональному рівні. А ще -ознайомлення з соціально-культурним життям району. ... Читати далі »

Переглядів: 889 | Додав: Administrator | Дата: 29.09.2011

    27 вересня голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін здійснив робочу поїздку в Олександрівський район. В Олександрівці очільник області разом з головою райдержадміністрації Валерієм Авксентьєвим та головою районної ради Василем Скляренком побував на ПАТ "2-й ім. Петровського цукровий завод", ознайомився з роботою щойно відновленого підприємства після трирічного його простою. Генеральний директор цукрового заводу Микола Обідін провів керівників області та району цехами підприємства, розповів про технологію переробки цукрових буряків, показав роботу бурякоприймального пункту. У ході робочої поїздки також обговорено питання забезпечення підприємства сировиною. Завдяки активній підтримці і допомозі влади це питання на сьогодні повністю ... Читати далі »
Переглядів: 783 | Додав: Administrator | Дата: 27.09.2011

    З 27 по 28 вересня в Олександрівському районі перебуває офіційна делегація Республіки Польша з сільської Гміни Клодзко, Нижньосілезького воєводства у складі вуйта Гміни Клодзко Станіслава Лонгави, заступника секретаря Гміни Клодзко Едварда Домброви та депутата гміни Даніели Тур. 
    Метою візиту є опрацювання можливості налагодження співпраці Олександрівського району з Республікою Польща на регіональному рівні.
В перший день перебування відбулася офіційна зустріч польської делегації з керівництвом Олександрівської районної державної адміністрації та районної ради, у якій взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв, голова районної ради Василь Скляренко, ... Читати далі »

Переглядів: 701 | Додав: Administrator | Дата: 27.09.2011

Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні учасники партизанського й підпільного руху Олександрівщини!
    Вітаємо вас, сильних духом, мужніх захисників Вітчизни з Днем партизанської слави та 70-ю річницею початку підпільного та партизанського руху!
    Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської на ... Читати далі »
Переглядів: 697 | Додав: Administrator | Дата: 22.09.2011

    Солодкий з терпким присмаком аромат наповнює цієї осені Олександрівку. Такий до болю рідний і призабутий. Властивий він лише містечкам, де працюють цукрові заводи. Майже чотири роки не вдихали його олександрівці. І ось ця, можна сказати, візитна картка цукроварів сповістила про початок сезону переробки цукрових буряків на ПАТ „2-й імені Петровського цукровий завод”.
    Приємна новина про відновлення роботи цукрового заводу сьогодні на устах всіх жителів містечка, а в декого навіть сльози радості на очах, бо доля багатьох олександрівців, їх родин тісно пов'язана з цукровим заводом. ... Читати далі »
Переглядів: 883 | Додав: Administrator | Дата: 21.09.2011

    16 вересня, голова районної ради Василь Скляренко, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Литвин та головний економіст Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Людмила Усата привітали працівників лісового господарства району з їх професійним святом – Днем працівників лісу, яке відзначається 18 вересня.
    Василь Скляренко наголосив, що саме від професійної та самовідданої праці лісівників залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та ефективне використання, а також вручили кращим працівникам нагороди.
Переглядів: 640 | Додав: Administrator | Дата: 16.09.2011

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!
    Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника лісу.
   Одним з найдорожчих скарбів нашого краю є неповторна краса лісів. Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі, але й запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності регіону. І ми поважаємо працю лісівників Олександрівщини, спрямовану на збереження та примноження цього національного скарбу.
... Читати далі »
Переглядів: 945 | Додав: Administrator | Дата: 16.09.2011

Шановні рятувальники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони!
    Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем рятувальника!
    Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби ... Читати далі »
Переглядів: 1466 | Додав: Administrator | Дата: 16.09.2011

    На передодні професійного свята – Дня рятівника, в приміщенні Олександрівського районного відділу управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області відбулися урочистості.

З професійним святом працівників та ветеранів районного відділу УМНС України в Кіровоградській області вітали заступник голови районної ради Олександр Невмержицький, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник та начальник відділу з надзвичайних ситуацій районної державної адміністрації Олександр Демченко. Вони вручили кращим працівникам нагороди. ... Читати далі »

Переглядів: 751 | Додав: Administrator | Дата: 16.09.2011

     Спорт – це сила, здоров'я, молодість, краса. Ця істина незаперечна для тих, хто регулярно займається спортом, для кого він став покликанням, приносить радість і здоров'я. Так вважають і ті, хто прийшов недільного дня на центральний стадіон імені Миколи Шишки в Олександрівці на свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту. Ветерани спорту і юні спортсмени, вболівальники і просто глядачі стали учасниками прекрасного дійства під назвою спортивне свято, яке розпочалося з урочистого параду та підняття Державного Прапора під звуки Державного Гімну.
    З вітальним словом до всіх присутніх на ста ... Читати далі »
Переглядів: 925 | Додав: Administrator | Дата: 12.09.2011

« 1 2 ... 131 132 133 134 135 ... 142 143 »
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024