Субота, 20.04.2024, 09:50
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 12 » ЗУСТРІЧІ З ВИБОРЦЯМИ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ОЛЕКСАНДРА ЄДІНА
11:30
ЗУСТРІЧІ З ВИБОРЦЯМИ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ОЛЕКСАНДРА ЄДІНА

Народний депутат Олександр Єдін продовжує практику зустрічей з виборцями 103 округу Кіровоградської області, за яким він закріплений  від фракції Партії регіонів у Верховній Раді. 11 квітня Олександр Єдін побував з робочою поїздкою в Олександрівському районі, зустрічався з жителями сіл Вищих Верещак, Несваткового та Красносілки. У поїздці по району  Олександра Єдіна супроводжував голова районної ради Василь Скляренко. В окремих зустрічах з виборцями взяв участь голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв.

За словами депутата, безпосереднє спілкування з людьми допомагає йому в його депутатській діяльності. Адже знаючи проблеми  регіонів з перших вуст, депутату легше напрацьовувати законодавчу базу, бачити перспективу територій. Під час спілкування з виборцями Олександр Єдін детально  характеризував нинішній економічний і соціальний розвиток держави, наголошуючи на тому, що Україна впевнено рухається вперед, хоча шлях цей не простий. Уряду доводиться працювати в непростих умовах. Дається взнаки непомірна ціна на газ, взяті попередниками кредити під високі відсотки, які потрібні тепер виплачувати. Все це лягає тягарем на економіку. Однак, незважаючи на ці фактори, держава не згорнула жодної соціальної програми. Яскраве свідчення тому нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, спрямовані на підвищення рівня життя населення, особливо найбільш вразливих його верств.

Торкнувся депутат і реформування різних галузей економіки та соціальної сфери. Тут, переконаний Олександр Єдін, до всього нового потрібно підходити виважено, зважаючи на всі фактори, аби не зашкодити, не допустити погіршення життя людей.

Найбільше сільських жителів в усіх трьох селах, які відвідав депутат, хвилює болюче питання зменшення поголів'я великої рогатої худоби. І причина цьому - низька закупівельна ціна на молоко, велика затратність утримання худоби. Селяни вимагають державної  дотації і на молоко, і на утримання худоби. І депутат з ними повністю згідний. Бо тільки так можна врятувати тваринницьку галузь і розвивати її далі. Олександр Єдін сказав, що зараз уряд наполегливо працює над цим питанням, як підтримати селян, яким чином надати державну дотацію, аби вона дійсно дійшла до тих, кому вона має належати.

Жвава дискусія тривала під час спілкування депутата з виборцями і з питання ринку землі. Порушували люди і проблеми освітлення сіл в нічний час, якості сільських доріг, покращення медичного обслуговування.

Селяни з Несваткового просили допомоги в депутата у вирішенні питання заміни даху, який тече, на школі, завершення будівництва церкви в селі. Та найболючіша для Несваткового проблема – працевлаштування, у селі немає  жодного підприємства, яке б пропонувало робочі місця.

У Вищих Верещаках селяни пропонують врегулювати на законодавчому рівні питання пільгового проїзду, хвилює вищеверещаківців і підведення газопроводу до села.

Усі висловлені під час зустрічей питання і пропозиції стануть предметом уважного опрацювання, наголосив народний депутат. Вирішення одних потребує законодавчого врегулювання, інших спільної праці з місцевою владою. І в цьому народний депутат обіцяє свою підтримку.

Також народний депутат разом з головою райдержадміністрації Валерієм Авксентьєвим та головою районної ради Василем Скляренком взяв участь у посадці дерев у лісі біля смт Олександрівка, в рамках Всеукраїнської акції "Майбутнє лісу у твоїх руках", яка проходить у районі під гаслом "Посади своє дерево, подбай про довкілля".








Переглядів: 919 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024