Субота, 20.04.2024, 14:43
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 30 » ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
09:07
ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

27 листопада у залі засідань Олександрівської райдержадміністрації відбулася зустріч заступника Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Коваленка з сільськими, селищними головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністарції, територіальних органів міністерств та відомств, керівниками підприємств та організацій.

Головними питаннями були децентралізація та декомунізація. Сергій Коваленко розповів усім присутнім, що новою об’єднаною громадою може стати лише та, яка спроможна існувати самостійно, мати демографічне та економічне підґрунтя. Процес передачі влади на місця є незворотнім і має відбутися протягом наступних двох років. Лише та громада, яка ввійде у перспективний план розвитку, може розраховувати на кошти фонду регіонального розвитку. Завдяки тому, що Олександрівка ввійшла у цей перспективний план, у цьому році селище отримало з фонду 26 мільйонів на ремонт мосту або шляхопроводу.

Усі присутні змогли поставити питання та отримати відповіді на них. Головним чином, людей цікавило питання фінансування об’єднаних громад.

На кінець зустрічі голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота нагадала сільським головам про обов’язковість процесу декомунізації. Наголосила, якщо до лютого 2016 року громада не обере нові назви для вулиць та ін., то цей питання буде вирішено автоматично, без участі населеного пункту за розпорядженням губернатора.

Після цього голова райдержадміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко провели нараду з сільськими та селищними головами.

З інформацією про перелік посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час перед головами виступив завідувач сектору запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Найко.

Про підключення клієнтів органів казначейства до системи дистанційного обслуговування "Клієнт-Казначейства-Казначейство” інформував начальник управління Державного казначейства в районі Павло Калініченко.

З інформацією про порядок прийняття документів для призначення усіх видів соціальних допомог та про психологічну реабілітацію учасників АТО на нараді виступила начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Ковтун.

Виконуючий обов’язки начальника Олександрівської районної державної лікарні ветеринарної медицини інформував сільських ат селищних голів про виконання заходів направлених на запобігання та ліквідацію африканської чуми свиней в Олександрівському районі.

Переглядів: 401 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024