Субота, 20.04.2024, 01:32
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 26 » ЗНАКОВІ ПОДІЇ ДЛЯ ОЛЕКСАНДРІВКИ
10:39
ЗНАКОВІ ПОДІЇ ДЛЯ ОЛЕКСАНДРІВКИ
  25 жовтня в Олександрівці відбулися відразу дві знакові події . Це початок переробного сезону на цукровому заводі та відкриття в центральній районній лікарні центру первинної діагностики. Їх по праву можна назвати урочистими. У цих заходах взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, народний депутат України Олександр Єдін, який давно опікується нашим районом, голови районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та районної ради Василь Скляренко. 

  На цукровому заводі гості в супроводі директора СТОВ „АФ”Ясенівська”, якій зараз уже належить Олександрівський цукровий завод, Дмитра Мамалата ознайомилися з технологічним процесом виробництва цукру. Андрій Ніколаєнко натиснув кнопку пуску, і по транспортеру пішла бурякова стружка. Працівники заводу зустріли цю подію оплесками, а Дмитра Мамалата щедро обсипали буряковою стружкою. Гостям показали значно оновлене обладнання підприємства, встановлені зовсім нові автоматизовані прилади, централізоване управління окремими виробничими процесами. Отож одне з найбільших промислових підприємств району працює, тут мають роботу майже 600 працівників. 

   
Після цієї гарної події гості і керівники району завітали у лікарню на ще одне відкриття – центру первинної діагностики. Розміщується він у зручному для пацієнтів місці - на першому поверсі. У відремонтованих за сучасними мірками кабінетах встановлено обладнання для діагностики захворювань. Частина обладнання в лікарні уже була, частина надійшла з області. Але це ще не все. Найближчим часом діагностичний центр ще поповниться новим обладнанням, завдяки чому люди зможуть пройти в лікарні всю необхідну профілактику та встановити діагноз захворювання навіть на ранніх стадіях.

   Виступаючи на відкритті діагностичного центру, перший заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко наголосив на важливості таких центрів первинної діагностики. Адже виявлення хвороб на ранніх стадіях, вчасна профілактика захворювань - це запорука якісного лікування хвороб і збереження здоров’я населення, - переконаний Андрій Ніколаєнко. Він зокрема сказав також, що нова команда голови ОДА зробила величезний крок у розвитку медичних послуг населенню. Про це свідчать безпрецедентні суми з державного бюджету, що надійшли в область саме на ці цілі. А це більше 20 млн. грн. Зараз по всій області відкриваються такі діагностичні центри. Ці медичні центри особливо необхідні сільському населенню, яке не обстежувалося роками, наголосив Андрій Ніколаєнко. 

     
Про важливість такого кроку в розвитку медицини в районі говорили голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, який запевнив присутніх, що влада у районі і надалі дбатиме про покрашення медичного обслуговування населення, та народний депутата України Олександр Єдін. Наступним кроком у подальшому розвитку медицини у районі буде оновлення дитячого відділення, запевнив Валерій Авксентьєв.


























Переглядів: 691 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024