П`ятниця, 19.04.2024, 11:11
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 26 » ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
08:14
ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Шановні жителі Олександрівщини!

 

Від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату Олександрівської районної ради щиро вітаю Вас з найважливішим державним святом - Днем Конституції України !

Дев’ятнадцять років тому молода українська держава прийняла Конституцію - Основний закон нашої країни. Він закріпив статус України як незалежної, демократичної та правової держави. Країни, в якій найвищою соціальною цінністю є людина, її життя та здоров'я, честь і гідність, недоторканність та безпека.

Головний принцип Конституції – служіння суспільству. Її мета – розбудова правової демократичної держави.

Усі ми прагнемо жити на квітучій рідній землі, де кожен має можливість гідно працювати і відпочивати, в повній мірі застосовувати свої здібності. Усі ми хочемо сповна скористатися наданими Конституцією правами  на освіту, на медичне обслуговування, на пенсійне забезпечення. Але ми повинні пам'ятати, що ніхто, крім нас самих, не зробить нашу Олександрівщину багатою, Україну могутньою, вільною і незалежною державою. Конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще. Всім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця та консолідація всіх здорових сил.

Я переконаний, що, спираючись на положення Конституції, органи місцевого самоврядування району, працюючи спільно з районною державною адміністрацією, керівниками підприємств, організацій, установ, гідно витримають будь-які випробування долі, зуміють забезпечити високий рівень життя громадян нашого краю.

Тож нехай у цей урочистий день повсюди міцніє почуття гордості за наш район, за нашу країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Хай свято наповнить наше життя невичерпною енергією, надасть усім нам наснаги, сил і впевненості у всіх добрих справах на благо всіх територіальних громад.

Міцного Вам здоров'я, щастя у плідній праці та духовному зростанні!

 

З повагою


Голова районної ради                                     М. Марфула


Переглядів: 527 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024