Четвер, 25.04.2024, 23:30
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 6 » ВІТАЛИ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ РАЙОНУ
10:35
ВІТАЛИ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКІВ РАЙОНУ

10 березня в державі відзначається День землевпорядника України. 5 березня, напередодні професійного свята у залі засідань райдержадміністрації землевпорядників району вітали голова райдержадміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко.

Звертаючись до присутніх, Ольга Борота зазначила, що земля – це наше найбільше національне багатство, безцінний скарб, який землевопрядники покликані охороняти, відтворювати, берегти і розумно ним розпоряджатися.

"Земельне реформування й утвердження нових земельних відносин торкаються інтересів чи не кожної української родини. Саме від ваших дій і рішень часто залежить їхній душевний спокій, віра у справедливість, добробут”, – наголосила голова райдержадміністрації.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі земельних відносин, забезпечення раціонального використання і збереження земельних ресурсів та з нагоди Дня землевпорядника  Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено спеціаліста відділу в Олександрівському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Світлану Бондаренко, землевпорядникаОлександрівської селищної ради Миколу Вітера, землевпорядника Красносілківської сільської ради Ольгу Крамар, землевпорядника Красносільської сільської ради Валентину Крижанівську, землевпорядника Голиківської сільської ради Станіслава Стеблину, головного спеціаліста відділу в Олександрівському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Тетяну Сухенко, землевпорядника Розумівської сільської ради Галину Христенко, головного спеціаліста відділу в Олександрівському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області у Кіровоградській області Анастасію Черкас.


Переглядів: 362 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024