П`ятниця, 19.04.2024, 20:15
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 7 » ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КОООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИ ГОЛОВІ РАЙОННОЇ РАДИ
14:21
ВІДБУЛОСЯ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КОООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИ ГОЛОВІ РАЙОННОЇ РАДИ

6 червня 2013 року відбулося  виїзне  засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

     До початку роботи засідання Координаційної ради делегація у складі  сільських, селищних голів, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради ознайомилися з роботою закладів соціальної сфери які розміщені на території Голиківської, Красносілківської, Ставидлянської і Родниківської сільських рад.     Працівники Голиківської сільської ради з гордістю показували новенькі меблі, сучасне комп’ютерне обладнання в приміщенні куди перебралися. Піснею зустріли нас в Бандурівському сільському будинку культури, цікаво розповіли про роботу закладу про змістовний відпочинок, учасники художньої самодіяльності села. Після цього учасники Координаційної ради побували в Красносілківському дитячому садочку, де вже зараз створені належні умови для проживання і підготовки до школи сільським дітям від трьох до шести років. Затишком, стерильною чистотою, можливістю надавати якісні послуги зустрічав гостей Красносілківський фельдшерсько-акушерський пункт. І хоча приміщення не типове, але належно укомплектоване  медичним обладнанням і  необхідними медикаментами.


         Звичайно найбільше уваги учасники Координаційної ради приділили господарям – жителям села Родниківка, де й відбулося засідання. Було про що говорити сільським і селищним головам після огляду і спілкування з працівниками сільського будинку культури, загальноосвітньої школи, амбулаторії,  цікавилися як вдається їх утримувати в належному стані, за які кошти це робиться.

     Після  відбулося засідання Координаційної ради  з порядком денним:

 1. Про Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

2. Про завершення навчального року в школах району, організацію відпочинку школярів та підготовку закладів освіти до нового навчального року.

 3.   Про підготовку закладів охорони здоров’я, культури району до роботи в осінньо-зимовий період.

4        Про погодження відпусток членам Координаційної ради.

         Своє бачення розв’язання проблем жителів села  учасникам наради

висловили заступник головного лікаря центральної районної лікарні Зубаха Олександр Стефанович, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Мічкур Світлана Михайлівна, Старченко Микола Якович – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.    

     Завершуючи засідання голова  Олександрівської районної ради Василь Скляренко  подякував господарям які приймали у себе Координаційну раду і  закликав сільських і селищних голів  впроваджувати у себе  все те краще  що вони побачили.














Переглядів: 753 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024