Субота, 20.04.2024, 10:13
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 5 » ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ
14:58
ВІДБУЛОСЯ СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ ТА ОХОРОНИ ЗДОРОВЯ

Відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності та з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення під головуванням Нечепоренко Л.Ф. та Чумака А.В.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Валентина Шията доповіла про зміни до районного бюджету на 2013 рік, даним проектом рішення пропонується затвердити субвенцію з  обласного бюджету районному бюджету Олександрівського району  на реалізацію заходів обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей, молоді та сімей з дітьми на 2007-2013 роки у сумі 42,991тис.грн. та інші.

Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2013 року.

Заслухали інформацію начальника управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації Сергія Антіпова про передачу до сфери управління Держлісагентства лісових земельних ділянок та ліквідацію Олександрівського районного комунального агролісо-господарського підприємства, про передачу майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ Олександрівського району на пільгових умовах та здійснення заходів по створенню центру надання адміністративних послуг в Олександрівському районі.

Погодили затвердження районної програми забезпечення соціальним та впорядкованим житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на період  до 2015 року, нової  редакції Статуту центральної районної лікарні Олександрівського району.

Головний лікар центральної районної лікарні Олександр Клубнікін доповів інформацію про списання майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ району «Електростимулятор урологічнй ЭСУР-30-3(Інтратон)», списання майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ району«Спеціальні санітарні автомобілі в кількості 5 одиниць» та списання майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ району  «Монітор ЕКГ холтеровський  комп’ютеризований носій «Валента».   

         Про прийом-передачу основних засобів з балансу центральної районної лікарні Олександрівського району на баланс Олександрівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги проінформував Олександр Зубаха головний лікар Олександрівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

У роботі спільного засідання взяли участь голова районної ради Василь Скляренко, заступник голови районної ради Олександр Невмержицький та керівники відділів та управлінь райдержадміністрації.

Переглядів: 470 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024