Середа, 24.04.2024, 18:56
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 9 » ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ ТА СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ З ПИТАНЬ ОФОРМЛЕННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НАСЕЛЕННЮ
14:03
ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ ТА СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ З ПИТАНЬ ОФОРМЛЕННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НАСЕЛЕННЮ

8 квітня голова районної ради Микола Марфула взяв участь у  нараді з сільськими та селищними головами яку провела голова райдержадміністрації Ольга Борота, головним питанням, на якому акцентувалася увага це  порядок оформлення житлових субсидій населенню.

Відкриваючи нараду, Ольга Борота зазначила, що зараз проводиться робота щодо оперативного виготовлення підприємствами, що надають комунальні послуги, бланків заяви та декларації про доходи, а також листівок-повідомлень та інструкцій про порядок їх заповнення та організації доставки зазначених бланків споживачам. Окрім оцього, зразки заяви і декларації про доходи вже розміщено на офіційному веб-сайті райдержадміністрації, звідки їх можна роздруковувати для заповнення. Листоноші вже розпочали доставляти конверти із бланками та інструкціями до помешкань жителів селищ та сіл району і віддають під особистий підпис.

Голова райдержадміністрації наголосила, що на територіях має бути проведена широка роз’яснювальна робота, надана всебічна інформаційна підтримка з питань порядку оформлення житлових субсидій населенням. Окрему увагу слід приділити сім’ям, які прибули до нас з тимчасово окупованих територій. Адже посилена відповідальність за цей напрям стоїть і перед керівниками територій.

- При оформленні субсидій у населення не повинно виникати ситуації непорозуміння і тривоги. Люди мають знати, що влада не залишає їх наодинці зі своїми проблемами і держава гарантує кожній українській сім’ї допомогу, –  зазначила Ольга Борота.

Більш детально по цьому питанню сільських та селищних голів інформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Ковтун.

Розглядалося на нараді і питання щодо підготовки до Великодніх свят, а саме голови сільських та селищних рад отримали доручення відвідати родини учасників АТО, та воїнів, які загинули під час бойових дій на сході країни та вручити їм "Великодній кошик”. Це передбачає не стільки продуктові гостинці для таких родин з нагоди свята, як увагу до їхніх проблем і потреб. Також голова райдержадміністрації нагадала сільським та селищним головам про недопущення погодження відведення для інших цілей земельних ділянок, які визначені для передачі у власність учасникам АТО. Окрім того, Ольга Борота наголосила, що у рамках відзначення 70-ї річниці Великої Перемоги жоден ветеран не повинен залишитися поза увагою.

Також на нараді розглянуто питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Зокрема, керівник району зазначила, що зараз створюється робоча група з підготовки матеріалів для проекту перспективного плану формування територій громад, яка буде всебічно розглядати і опрацьовувати всі пропозиції від територіальних громад району.

 

Переглядів: 468 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024