П`ятниця, 29.03.2024, 13:18
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 7 » ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ ТА СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ
07:14
ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З СІЛЬСЬКИМИ ТА СЕЛИЩНИМИ ГОЛОВАМИ

3 вересня голова районної ради Микола Марфула взяв участь у нараді з сільськими та селищними головами району, яку провела голова райдержадміністрації Ольга Борота, були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств.

Ольга Борота порушила декілька питань: збір продуктів харчування для ЦРЛ, перевірка стану сільських та селищних бюджетів, проведення грошової оцінки землі, заборгованість у сплаті податку на землю, очищення територій від амброзії. Вона закликала сільських голів контролювати бюджети їхнього населеного пункту, залучати кошти на індексації, ремонти доріг, підключати жителів сіл до прибирання шкідливого бур’яну біля своїх будинків, а місцевих установ і підприємств – на своїх територіях. Також очільник району подякувала сільським та селищним радам, які виконали річні плани поповнення бюджету.

Слово мав виконуючий обов’язки головного лікаря Олександрівської ЦРЛ Микола Куценко. Він подав список тих продуктів, які необхідно зібрати для харчування лікарні.

Одним з головних питань наради було обговорення Закону України "Про вибори депутатів місцевих рад”. З цього приводу сільські голови змогли поспілкуватись з начальником управління юстиції Оленою Надьон. Вона детально розповіла про перебіг виборчого процесу, коротко оголосила календарний план виборів та проконсультувала щодо проведення агітаційної роботи.

Важливим питанням наради було відновлення Олександрівського районного комісаріату та підсумки організації і проведення часткової мобілізації у 2015 році в Олександрвському районі. Тимчасово виконуючий обов’язки Олександрівсьго військового комісара Олексій Сергеєв представив новий склад військкомату та коротко зупинився на тих статтях Закону України, в яких ідеться про кримінальну відповідальність за ухилення від несення служби. Комісар звернувся до сільських голів з проханням посприяти на свої територіях у роботі щодо призову на строкову службу.

Закликав до співпраці у обпилюванні дерев, які заважають електролініям, і начальник Олександрівського РЕМ Сергій Давидов. Також він попередив про те, що показник споживання електроенергії значно перевищує показник її виробництва. Тому у цьому році по Олекандрівському району знову будуть проводитись аварійні відключення світла. Про їх графік сільські ради будуть проінформовані.

Про стан виконання мобілізаційних замовлень та роботи щодо укладання договорів з сільськогосподарськими підприємствами доповів начальник сектору запобігання і виявлення корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи Ігор Найко.

На нараді було оголошено про початок конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування” у 2015 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Метою конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих проектів і програм органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій, що були реалізовані на практиці.

Переглядів: 338 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024