П`ятниця, 19.04.2024, 06:54
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 19 » ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
09:07
ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

17 серпня 2015 року голова районної ради Микола Марфула взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та відомств яку провела голова районної державної адміністрації Ольга Борота.

Обговорюючи питання підготовки до відзначення 24-ї річниці Незалежності України та Дня Прапора голова райдержадміністрації Ольга Борота наголосила, що всі структурні підрозділи райдержадміністрації, виконкоми сільських та селищних рад, керівники підприємств, установ та організацій району разом з колективами повинні до свят провести роботу з прибирання та впорядкування прилеглих територій біля установ та організацій.

На нараді завідувач сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації Тетяна Григор’єва, старший уповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Олександрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Юрій Гуровський та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Приходько доповіли про стан захисту прав та законних інтересів дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та попередження злочинності серед неповнолітніх.

Зокрема було зазначено, що з метою виявлення дітей, які жебракують, бродяжать, потребують соціальної допомоги, служба у справах дітей райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб|для сім’ї, дітей та молоді, органами місцевого самоврядування, працівниками РВ УМВС щотижня проводить профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал». Станом на 17.08.2015 року проведено 61 рейд.

Обстежено житлюво-побутові умови проживання 55 сімей, де діти опинилися в складних життєвий обставинах. У ході проведення рейдів з батьками та дітьми проведено профілактично -роз’яснювальну роботу щодо належного виховання та утримання дітей, запобігання жорстокого поводження з ними, протиправних дій щодо неповнолітніх.

Крім того на нараді розглянуто питання про стан забезпеченності лікувальних закладів району імунобіологічними препаратами (вакцинами).

За результатами наради дано відповідні доручення.

Переглядів: 438 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024