Четвер, 28.03.2024, 20:15
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » ВЕТЕРАНИ ЗВІТУВАЛИ
11:23
ВЕТЕРАНИ ЗВІТУВАЛИ

   19 жовтня відбулася звітно-виборна конференція районної організації ветеранів України, на якій з підсумковою доповіддю виступив голова районної організації Василь Король. У роботі конференції взяли участь голови районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко, сільські та селищні голови, депутат обласної ради Володимир Стьожка, керівники підприємств, установ та організацій, представники  обласної організації ветеранів України.

  Районна ветеранська організація – потужна громадська організація, яка має помітний вплив на суспільне життя району. Вона тісно співпрацює з органами влади у районі, місцевим самоврядуванням, установами та організаціями. 

   Голова районної організації ветеранів Василь Назарович Король у своїй звітній доповіді досить детально охарактеризував всі аспекти діяльності організації ветеранів за звітний період з 2007 по 2011 рік. Ветерани – це люди, які дещо по-іншому сприймають реалії сьогодення, більш болючіше, емоційніше. Тому, виступаючи в обговоренні звіту, голови первинних організацій з Бірок Микола Линник, з Красносілля Василь Сироїжко, з Олександрівки Олександра Геращенко, ветерани Дмитро Брайко, Катерина Завада порушували найбільш болючі для ветеранів проблеми, особливо доплати до пенсій дітям війни.

   Свою підтримку і постійну турботу висловили ветеранам голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, заступник голови обласної організації ветеранів Михайло Романов, начальник управління Пенсійного фонду в районі  Надія  Поцелуйко.

   Роботу районної ветеранської організації за звітний період делегати оцінили задовільно. Знову обрано раду районної організації ветеранів, президію ради, комітети та комісії, делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.

    Головою районної організації ветеранів України знову обрано Василя Назаровича Короля.

  На конференції вручено і нагороди ветеранам. Найвищої ветеранської нагороди – заслужений ветеран України удостоєна секретар районної ради ветеранів Світлана Артемівна Брайкова. Цю високу відзнаку їй вручили голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко.Грамоти та премії голова ради ветеранів Василь Король вручив багатьом головам первинних організацій та окремим ветеранам.      

      На завершення конференції гарний настрій делегатам та гостям подарували учасники народного самодіяльного хорового колективу (ветеранів).



Переглядів: 732 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024