Субота, 20.04.2024, 13:54
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 1 » "ВЕСЕЛКОВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА"
12:17
"ВЕСЕЛКОВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА"

Літо дарує нам тепло, радість, яскраві емоції. І не дарма ця пора року розпочинається найсвітлішим, найтурботливішим святом: святом  щирих сердець, радощів та яскравих емоцій, святом дитинства – Міжнародним  Днем  захисту дітей. "Веселковий світ дитинства” – під такою назвою 1 червня відбулася музично-розважальна програма, присвячена Міжнародному Дню захисту дітей, яку провели педагоги Олександрівського районного центру дитячої та юнацької творчості на центральній площі для дитячої аудиторії нашого селища.

З цим днем дітей привітали голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко. Вони привітали дітей не лише з їхнім святом, а і з закінченням навчального року та початком літніх канікул.

Танцювальними та пісенними номерами відкрили свято вихованці гуртків РЦДЮТ. А далі на дітей чекала святкова розважально-ігрова програма. На станції "Вокальна” діти співали  відомих українських народних та сучасних пісень. Виконувати танцювальні рухи з традиційних українських народних танців можна було навчитися на станції "Танцювальна”, пограти в українські народні ігри на станції "Ігрова”, а пограти на шумових музичних інструментах під професійний супровід на станції "Інструментальна”.

На станції "Малюнок на асфальті” діти створювали малюнки на асфальті за допомогою крейди та кольорової солі, а боді-арт на українську національно-патріотичну тематику пропонувала станція "Боді – арт”.

Площа вирувала, чути було сміх дітей та овації. А наприкінці святкової програми всі учасники об’єдналися в єдиному патріотичному пісенно-танцювальному флеш – мобі "Pray for Ukraine” разом з вокальним ансамблем "Викрутаси”.

Подарунками за докладені зусилля та прояв творчих здібностей стали солодощі надані дітям службою у справах дітей райдержадміністрації та Олександрівським селищним головою Олександром Безпечним.        

Тож, хай буде дитинство наших дітей щасливим та мирним!


Переглядів: 360 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024