Четвер, 28.03.2024, 10:00
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 17 » В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ ПРИДБАЛИ ЖИТЛО ДЛЯ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ
11:03
В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ ПРИДБАЛИ ЖИТЛО ДЛЯ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ

За рахунок коштів державної субвенції, наданої у 2018 році та співфінансування з районного бюджету на території смт Олександрівка було придбано просторий, комфортабельний будинок для великої родини.  

16 січня з візитом до родини завітали заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Світлана Лобанова та начальник служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації Наталія Чернявська, які  привітали сім’ю з Новорічними та Різдвяними святами, побажали щастя, затишку і родинного тепла сім’ї у новому домі та вручили дітям подарунки. До привітань долучилися і голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко.

Батьки-вихователі Лариса Віталіївна та Юрій Васильович функціонували як прийомна сім’я  8 років та виховували одну прийомну дитину. У минулому 2018 році родина прийняла важливе та відповідальне рішення взяти на виховання більше діток та створити дитячий будинок сімейного типу. Зараз родина виховує шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування та проживає у новопридбаному помешканні. Приємно сказати, що завдяки придбанню житла ще 5 діток перебувають під опікою та захистом названих батьків. Ці діти різного віку,  проте всім їм усміхнулась доля — вони мають сім’ю у стінах нового дому, розвиваються та формують правильне бачення життя, відчувають любов.

За кошти районного бюджету було придбано необхідні меблі для родини – ліжка, шафи, письмові столи, полички для книг та ін.



У 2017 році вперше були виділені кошти на придбання соціального житла для дітей-сиріт, а також на придбання житла для дитячих будинків сімейного типу. Зазначимо, що розвиток сімейних форм виховання та створення комфортних умов для дітей – одні з першочергових завдань влади. У 2019 році також планується виділення коштів з державного бюджету для придбання житла для дитячих будинків сімейного типу. В Олександрівському районі  є дітки, які потребують влаштування у сім’ю.

Тож, всіх бажаючих прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя, запрошуємо  до служби у справах дітей Олександрівської районної державної адміністрації за адресою: смт.Олександрівка, вул.Коцюбинського, 2 (районний Будинок культури ІІ поверх) тел. 3 20 74.



Переглядів: 294 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024