Четвер, 28.03.2024, 16:12
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 8 » СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ
11:40
СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

    7 червня у залі засідань районної ради під головуванням голови районної ради Василя Скляренка відбулося пленарне засідання сьомої сесії Олександрівської районної ради шостого скликання.
    У роботі засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв, депутат обласної ради Володимир Зубаха, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України, сільські та селищні голови.
    Депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень. Виступаючи перед депутатами, Валерій Авксентьєв наголосив на важливих моментах діяльності виконавчої влади у районі.
    Зокрема нині зусилля райдержадміністрації спрямовані на вирішення проблеми зайнятості населення, організацію нових робочих місць шляхом створення нових підприємств та відновлення роботи тих, які останнім часом призупинили свою діяльність. На сьогодні практично вирішено питання запуску цукрового заводу в Олександрівці, на черзі завершення реконструкції хлібозаводу Олександрівського райспоживтовариства. Розширює виробництво новостворене підприємство з сучасними технологіями „Інтерресурси”, дано старт діяльності ще одному новому підприємству „Промагро-альянс” з переробки сої, яке діятиме в селі Красносіллі.
    Крім забезпечення значної кількості населення робочими місцями, розвиток виробництва забезпечить наповнення коштами районного бюджету, що в свою чергу сприятиме належному утриманню і подальшому розвитку соціальної сфери.
    Звітуючи перед депутатами, голова райдержадміністрації наголосив на основних аспектах розвитку соціальної сфери, зокрема в галузі медицини це вирішення кадрової проблеми шляхом забезпечення молодих лікарів, у галузі освіти – зміцнення матеріальної бази шкіл, створення належних побутових умов для вчителів і учнів, повне вирішення питання підвезення дітей до шкіл. В основу своєї діяльності районна державна адміністрація ставить і турботу про ветеранів Великої Вітчизняної війни. У районі на сьогодні повністю вирішено питання забезпечення автомобілями фронтовиків, які стояли в черзі за транспортними засобами. Зроблено це за кошти місцевого бюджету.
    У своєму звіті голова райдержадміністрації зупинився і на питаннях розвитку сільських територій, модернізації житлово-комунальної сфери. Валерій Авксентьєв подякував депутатському корпусу районної ради, органам місцевого самоврядування за спільну роботу на благо розвитку району і висловив надію на подальшу спільну співпрацю.
    Депутати взяли до відома звіт голови районної ради і продовжили свою роботу з розгляду питань порядку денного сесії. Зокрема затвердили тимчасове положення про надання в оренду не витребуваних земельних часток (паїв), земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що входять до складу спадщини, яка може бути відумерлою, та передачу в комунальну власність територіальних громад району відумерлої спадщини; внесли зміни до рішення районної ради від 30 грудня 2010 року № 28 „Про районний бюджет на 2011 рік”; затвердили порядок забезпечення інвалідів автомобілями, а також районну програму збереження історичної пам'яті про перемогу у Великій Вітчизняній війні на 2011-2020 р. р.
    На сесії затверджено районну програму підтримки індивідуального житлового будівництва, програму формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Олександрівського району, районну програму забезпечення збереженості архівних документів на 2011-2016 роки, районну цільову соціальну програму „Молодь Олександрівщини на 2011-2016 роки”; схвалено хід виконання районної програми „Ліси України” на 2003-2015 роки”.

Переглядів: 739 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024