П`ятниця, 29.03.2024, 01:54
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО СХВАЛЬНО ВІДГУКНУВСЯ ПРО СТАН РЕАЛІЗАЦІЇ ОБЛАСНОГО ПРОЕКТУ "ЗДОРОВЯ НАШИХ ДІТЕЙ" У ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ
07:09
СЕРГІЙ КУЗЬМЕНКО СХВАЛЬНО ВІДГУКНУВСЯ ПРО СТАН РЕАЛІЗАЦІЇ ОБЛАСНОГО ПРОЕКТУ "ЗДОРОВЯ НАШИХ ДІТЕЙ" У ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ

26 жовтня в Олександрівському районі з робочим візитом побував голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

В Михайлівській ЗШ І-ІІІ ступенів КЗ "Михайлівське НВО” Сергій Кузьменко разом з головою райдержадміністрації Ольгою Боротою та головою районної ради Григорієм Гончаренком урочисто перерізали стрічку на відкритті нового спортивного майданчика із штучним покриттям.

 Спорудження спортивного майданчика відбулося у рамках обласного проекту "Здоров’я наших дітей”, ініційованого головою облдержадміністрації.  На його спорудження із районного бюджету було виділено майже 250 тисяч гривень, 200 тисяч – з бюджету Михайлівської сільської ради та близько 200 тисяч  надано місцевими підприємцями. Роботи по будівництву виконані агрофірмою "Ясинівська”.

Виступаючи на відкритті майданчика, очільник області наголосив, що у 2017 році важлива увага приділяється створенню умов для фізичного розвитку підростаючого покоління. Ми і надалі будемо розвивати спортивну базу в навчальних закладах, ремонтувати та будувати сучасні зали і майданчики. Цей спортивний майданчик є частиною великої програми "Здоров’я наших дітей”, адже здоров’я – це спорт, це якісне харчування в школах, та гарні умови для лікування, – зауважив керівник області.

А голова райдержадміністрації Олгьга Борота повідомила, що біля спортивного планують змонтувати й тренажерний майданчик, а на подвір’ї школи хочуть збудувати тенісний корт.

Сергій Кузьменко вручив юним футболістам Михайлівки футбольний м’яч, яким грали команди ФК "Динамо” Київ та ФК Олександрія  з автографами футболістів ФК Олександрія.

Після відкриття спортивного майданчика Сергій Кузьменко оглянув виступ вихованців місцевої естрадно-циркової студії "Едельвейс”, які підготували яскраві видовищні номери. Зокрема, голова облдержадміністрації зазначив, що це єдина в своєму роді дитяча естрадно-циркова студія в області.

Після візиту у с. Михайлівка Сергій Кузьменко та Ольга Борота відвідали Красносільську ЗШ І-ІІІ ступенів КЗ "Красносільське НВО” де оглянули спортивний зал школи та облаштований спортивно–ігровий дитячий майданчик. Майданчик облаштовано за рахунок бюджету Красносільської сільської ради –  придбано 7 тренажерів на суму 50 тис.грн.

Також голова облдержадміністрації відвідав дитячий садочок. За кошти сільської ради в ДНЗ організовано безкоштовне харчування. Цьогоріч тут придбано нові меблі для їдальні та ігрових кімнат. Є у садочку і своя спортивна зала, укомплектована різноманітним технічним приладдям.

Підсумовуючи візит на Олександрівщину Сергій Кузьменко схвально відгукнувся про стан реалізації обласного проекту "Здоров’я наших дітей” в Олександрівському районі. Голова ОДА зазначив: "Ми прагнемо збудувати у кожній школі сучасні та комфортні спортивні зали. Олександрівський район гарний тому приклад. Тут ініціативні голова райдержадміністрації і райради, соціально-відповідальний бізнес, які знаходять можливості для розвитку і модернізації спортивної інфраструктури району”. Сергій Кузьменко підкреслив, що в області й надалі проводитиметься системна робота по створенню належних умов для занять спортом підростаючого покоління.
Окремо голова ОДА звернув увагу на організацію навчального процесу в сільській місцевості. "Ми ставимо собі за мету, щоб в кожному населеному пункті був дитячий садок і молодша школа. А що стосується середньої і старшої школи тут говоримо про опорні заклади. У цьому напрямку в області зроблена значна робота, що було відзначено під час Ради регіонального розвитку Віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком. Тож не дивлячись на критику, яку доводиться чути від деяких політиків, ми робимо державну справу – створюємо умови для якісного навчання і фізичного розвитку дітей”.

Переглядів: 322 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024