Субота, 20.04.2024, 12:13
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 20 » РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ ВІЙСЬКОВІ ТА ЦИВІЛЬНІ
08:32
РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ ВІЙСЬКОВІ ТА ЦИВІЛЬНІ

     Ураховуючи дальше загострення суспільно-політичної ситуації на сході та півдні України, факти неприхованої агресії, активізації дій незаконно створених збройних формувань проросійського спрямування, захоплення та блокування будівель органів державної влади, органів військового управління, військових частин, транспортних комунікацій у Донецькій і Луганській областях, що становить загрозу посягання на територіальну цілісність, втручання у внутрішні справи України з боку Російської Федерації, та з метою підтримання Збройних Сил України, інших військових формувань у боєздатному стані, нарощування їх здатності давати адекватну відповідь реальним і потенційним загрозам України та відповідно до пунктів 1 і 17 частини першої статті 106, статті 112 Конституції України Указом Президента України відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” оголошено призов на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу; а також осіб офіцерського складу громадян України, які здобули вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра, пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу і яким присвоєно відповідне військове звання офіцера запасу.

      Про цей важливий на сьогодні крок у державі наголосив на нараді з сільськими та селищними головами військовий комісар об’єднаного Знамянсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Чижма і попросив спільно військкомату і органів місцевого самоврядування забезпечити неухильне виконання цього наказу. Військовий комісар зазначив, що нинішній призов буде в рази більшим за попередні. І перші призовники підуть до українського війська вже 26 травня. Призов триватиме до липня 2014 року.

      Крім питання виконання військового обов’язку на нараді, яку провели керівники району, обговорено питання належної організації проведення виборів Президента України, забезпечення всім необхідним виборчих дільниць та своєчасної доставки бюлетенів в окружну виборчу комісію.

      На порядку денному сьогодні й оздоровлення дітей в літній період. Тому начальник фінансового відділу РДА В. Шията рекомендувала головам сільських та селищних рад якнайшвидше виділити кошти з місцевого бюджету на організацію оздоровлення та відпочинку дітей соціальної сфери села.


 

Переглядів: 538 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024