Субота, 20.04.2024, 02:14
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 7 » РАЙОННУ ОРГАНІЗАЦІЮ ВЕТЕРАНІВ ОЧОЛИВ НОВИЙ ГОЛОВА
08:41
РАЙОННУ ОРГАНІЗАЦІЮ ВЕТЕРАНІВ ОЧОЛИВ НОВИЙ ГОЛОВА

      На пленумі районної організації ветеранів України, який відбувся 4 квітня, розглянуто ряд важливих питань діяльності цієї громадської організації. Зокрема голова ради ветеранської організації Василь Назарович Король виступив з розширеним звітом про роботу ветеранської організації в рамках Всеукраїнської естафети „Слава визволителям України”, яка присвячується 70-річчю визволення України від фашистських загарбників та 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Голова ради ветеранів наголосив, що в цьому напрямку проведено велику роботу по збереженню пам’яті героїчних сторінок історії країни, пов’язаних з боротьбою з фашистами, турботи про колишніх фронтовиків, солдатських вдів, організації роботи з підростаючим поколінням по патріотичному вихованню. І звіт голови ради, і виступи членів пленуму в обговоренні були пронизані патріотичними почуттями до героїчної сторінки в історії нашої країни, прагненням передати правду про події війни.

        Василь Назарович наголосив, що районна організація ветеранів активно співпрацює у цьому напрямку з районною владою, органами місцевого самоврядування, знаходить у них підтримку, відчуває реальну допомогу. Крім районної організації, якій надається фінансова допомога з районного бюджету, ще п’ять сільських ветеранських організацій мають таку допомогу від сільських рад. І це сприяє активній діяльності ветеранських організацій.

       Зараз ветерани району готуються до відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, спілкуються з колишніми фронтовиками, учасниками війни, щоб знати про їх життєві будні, потреби. Ветерани регулярно зустрічаються з школярами, ведуть активну патріотичну роботу з молоддю.

     Свою підтримку веронській організації в її роботі висловили перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота та начальник відділу організаційного забезпечення виконавчого апарату районної ради Григорій Гончаренко, які взяли участь в роботі пленуму.

     Свої пропозиції стосовно активізації діяльності районної ветеранської організації висловив на пленумі і голова ради обласної організації ветеранів Василь Костянтинович Єфименко.

      У зв’язку з тим, що голова ради районної ветеранської організації Василь Король подав заяву на звільнення з посади за станом здоров’я, пленум задовольнив його заяву та обрав нового голову. Очолити районну організацію ветеранів війни та праці довірено Миколі Семеновичу Линнику. Він відома в районі людина. Свого часу був головою колгоспу в селі Бірках, працював сільським головою, до призначення на посаду очолював Бірківську ветеранську організацію, яка є однією з кращих у районі за результатами роботи.

        Новий голова ветеранської організації вже на пленумі визначив два основні напрямки роботи – це всебічна конкретна турбота про ветеранів війни і праці та виховання молоді на кращих традиціях героїчного минулого.

   Ветерани, представники влади висловили подяку вже колишньому голові ради ветеранів Василю Королю та побажали успіхів та свою підтримку Миколі Линнику.




 

Переглядів: 875 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024