П`ятниця, 29.03.2024, 15:33
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 18 » РАЙОННЕ СВЯТО СПОРТУ
15:06
РАЙОННЕ СВЯТО СПОРТУ

15 червня на стадіоні ім. Шишки в смт Олександрівці втретє відбулася районна спартакіада. Цього року участь у змаганнях взяли вже 10 команд проти 7 у 2017 році та 4 у 2016 році, що є яскравим свідченням популяризації спорту та підтвердженням того, що наш район є найспортивнішим серед інших регіонів Кіровоградщини.



Свої команди на районну спартакіаду виставили працівники райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування (спільно), освітяни району, правоохоронці, медики, рятувальники, працівники ВЦ – 104, філія Олександрівський райавтодор (тільки настільний теніс), Олександрівський РЕМ. Окрім цього, у змаганнях на запрошення районної влади взяли участь гості, наші сусіди кам’янчани, які представили дві команди – Кам’янського району, та Кам’янської ОТГ.

З початком змагань всіх привітали голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Іщенко. Вони побажали всім учасникам гарного настрою та відмінних результатів у цих змаганнях. Адже  головним їх завданням є пропаганда здорового способу життя та організація корисного і активного відпочинку.

Змагалися команди у таких видах спорту, як міні-футбол, настільний теніс, волейбол, дартс, шахи та шашки і перетягування линви.

У напруженій боротьбі кожна з команд показала  гарні результати у різних видах спорту.

Зокрема, кращими у міні-футболі були освітяни, працівники ВЦ-104 та команда Кам’янської ОТГ (1,2 та 3 місця відповідно). Свою майстерність у волейболі найкраще показали освітяни, медичні працівники та команда райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

У шахах серед жінок кращими стали медики, працівники РЕМу та команда Кам’янського району, а у чоловіків – представники відділу поліції, Кам’янської ОТГ та Кам’янського району.

У шашках кращими серед жінок стали рятувальники, команда Кам’янської ОТГ та  команда райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування. У чоловіків – команда Кам’янської ОТГ, освітяни та правоохоронці.

Найвправніше кидали дротик у дартсі серед жінок – медики, команда Кам’янської ОТГ та освітяни, а у чоловіків команда Кам’янської ОТГ, РЕМ та правоохоронці.

У настільному тенісі кращими серед жінок стали освітяни, команда Кам’янської ОТГ та команда райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, а серед чоловіків рятувальники, медики та представник філії райавтодор.

Завершальним етапом змагань стало перетягування линви, де першими стали команда райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, другими – рятувальники та третіми команда Кам’янської ОТГ

Отже, у загальному підсумку бронзовими призерами стали працівники райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, друге місце посіли гості – команда Кам’янської ОТГ, а переможцями спартакіади вже традиційно стали освітяни.

Командам-переможцям та спортсменам, які вибороли призові місця індивідуально, були вручені призи, грамоти, медалі і кубки.


Переглядів: 376 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024