Вівторок, 16.04.2024, 15:08
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 27 » РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ ВІДСВЯТКУВАЛА 30 РІЧЧЯ
07:41
РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ ВІДСВЯТКУВАЛА 30 РІЧЧЯ

Серед розмаїття об’єднань громадян є такі, що згуртовують не за обов’язками, а за серцем. Однією з таких є Олександрівська районна організація ветеранів України. Вона відсвяткувала своє 30-річчя. 

23 березня, з нагоди ювілею, у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті збори представників осередків районної організації, органів державної влади і місцевого самоврядування району.

Відкриваючи урочисте засідання, голова районної ветеранської організації Микола Линник розповів історію створення ветеранської організації, її славне минуле та сучасне.

З найщирішими вітаннями і побажаннями здоров’я, миру, активного довголіття звернулися до присутніх голова райдержадміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко. Керівники району відмітили значний вклад ветеранів району у героїко-патріотичне виховання молоді, сприяння в поліпшенні соціального забезпечення ветеранів і людей похилого віку, активну громадську позицію.

З нагоди 30 річниці утворення районної організації Ольга Борота та Григорій Гончаренко вручили Миколі Линнику вітання від голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка та голови Кіровоградської обласної ради Олександра Чорноіваненка, а також грамоту обласної організації ветеранів України.

За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху району, патріотичне виховання молоді та з нагоди 30-річччя утворення ветеранської організації головам сільських та селищних організацій району, сільським та селищним головам, активістам ветеранського руху були вручені Грамоти райдержадміністрації та районної ради та грамоти районної організації ветеранів України.

Вітання від народного депутата України Олеся Довгого передала його помічник-консультант Катерина Бондаренко. Вона вручила подяки народного депутата активістам ветеранського руху.

Багато теплих вітань, слів вдячності та щирих побажань звучало на адресу ветеранів від гостей.

А святковості заходу додали народний аматорський хор "Ветеран” та солісти районного Будинку культури.


Переглядів: 297 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024