Четвер, 18.04.2024, 12:05
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 7 » ПРО СТАН ДОРІГ В РАЙОНІ
09:49
ПРО СТАН ДОРІГ В РАЙОНІ

     На засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради обговорювалося питання про випадки пошкодження  дорожнього  покриття в сільських населених пунктах району вантажними автомобілями які транспортують сільськогосподарську продукцію.

         Було вирішено створити комісію з представників усіх зацікавлених організацій для вивчення стану доріг та надання пропозицій по відновленню  пошкоджених ділянок .

         Свою роботу комісія розпочала з виїзду  в Голиківську та Красносілківську сільські ради, де в присутності сільських голів  оглянула зруйновані місця  та  визначила необхідну кількість  матеріалів для  їх відновлення, склала відповідні акти.

         Наступним кроком роботи створеної комісії буде передача відповідних матеріалів  керівникам сільськогосподарських підприємств  автомобілі яких  руйнують дороги для відшкодування  витрат на проведення  якісного ремонту.

         Користуючись нагодою хочу звернутися і до жителів наших сіл та селищ.  Чому на обочинах наших доріг  лежать кульки з сміттям,  чому  появляються написи на щойно пофарбованих зупинках, чому дорожні знаки повинні бути скрученими чи пробиті горе мисливцями?

          Ми всі обурюємося розбитими дорогами,  не задумуючись, що в основному вони будувалися в ті роки,  коли  автомобілі перевозили не більше 20 тонн, а на сьогоднішні 60 тонні потрібно зовсім інше покриття.      Не звертаємо увагу на недостатнє фінансування дорожньої галузі, на зношеність техніки, на постійне зростання цін на дорожні матеріали, на те, що  значні кошти приходиться використовувати не за основним призначенням – на ремонт чи будівництво доріг,  а на  прибирання.

           Можливо стан доріг залежить не лише від роботи дорожників, а й від нашого дбайливого ставлення  до них, від рівня культури жителів, від виховання підростаючого покоління.

Григорій Гончаренко

депутат районної ради




 




 





 

Переглядів: 668 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024