П`ятниця, 29.03.2024, 17:28
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 5 » ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ МИКОЛИ МАРФУЛИ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ
10:09
ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ МИКОЛИ МАРФУЛИ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ

Шановна громадо Олександрівського району, прийміть щирі вітання з нагоди державного свята –Дня місцевого самоврядування!

 

7 грудня – це професійне свято всіх тих, хто трудиться в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах та тих, хто представляє багатотисячний загін народних обранців. Крім того, місцеве самоврядування – це давня слов’янська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі.

Нині, незважаючи на труднощі, економічні, соціальні та політичні  проблеми, місцеве самоврядування має всі шанси для його розвитку, збагачення і утвердження. В Україні розпочато реформу, одним із завдань якої є підвищення рівня ефективності органів місцевого самоврядування. Це відкриє шлях місцевій ініціативі, активно залучить до участі в управлінні місцевими справами мешканців населених пунктів нашої країни – тобто наповнить реальним змістом поняття самоврядування.

Від щирого серця я хочу привітати з днем місцевої демократії всіх хто причетний до місцевого самоврядування: депутатів районної та інших місцевих рад, сільських та селищних голів, секретарів, службовців, працівників виконавчого апарату районної ради, членів виконавчих комітетів, ветеранів муніципальної служби та жителів всіх територіальних громад сіл і селищ Олександрівського району. Впевнений в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягненням нових здобутків на ниві зміцнення Української державності. Бажаю всім міцного здоров'я та терпіння, щастя та добра, витримки і стійкості, благополуччя і достатку.

З повагою

 

Голова районної ради                                                             М. Марфула

Переглядів: 568 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024