П`ятниця, 19.04.2024, 21:19
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 15 » ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ РЯТІВНИКІВ
19:23
ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ РЯТІВНИКІВ

17 вересня в Україні відзначається День рятівника. Напередодні свята в Олександрівському РВ УДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

З вітальним словом до рятівників звернулися голова районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Григорій Гончаренко та начальник Олександрівського РВ УДСНС України у Кіровоградській області Сергій Костенко. Вони побажали всім успіхів в нелегкій та почесній праці, тепла, затишку та розуміння в родинах, якнайменше надзвичайних ситуацій і всього найкращого. Керівники району вручили відзнаки кращим працівникам служби цивільного захисту.

За значний особистий внесок у справу захисту населення і території від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, мужність і самовідданість, виявлені при рятуванні життя людей і матеріальних цінностей, зразкове виконання службового обов’язку та з нагоди Дня рятівника Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено начальника караулу 29 державної пожежно-рятувальної частини капітана служби цивільного захисту Павла Буряка, водія 29 державної пожежно-рятувальної частини прапорщика служби цивільного захисту Ігоря Глушина, диспетчера 29 державної пожежно-рятувальної частини молодшого сержанта служби цивільного захисту Наталію Курченко, командира відділення 29 державної пожежно-рятувальної частини прапорщика служби цивільного захисту Романа Куценка, пожежного 29 державної пожежно-рятувальної частини Василя Миколайчука, старшого пожежного-рятувальника 29 державної пожежно-рятувальної частини сержанта служби цивільного захисту Віталія Мороза.

17 вересня — день особливого шанування православною церквою ікони Божої Матері „Неопалима купина”, яка є покровителькою бійців ДСНС, захищає людей та їхні оселі від вогню та блискавки. З привітаннями та молитвою прийшов до рятівників отець Василій. Він освятив особовий склад, бойові машини, приміщення ДПРЧ-29, побажав благословення та захисту Господнього і його Пречистою Матір’ю, коли рятівники просять про допомогу.



Переглядів: 418 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024