П`ятниця, 29.03.2024, 16:24
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 20 » ПРІОРИТЕТ ВЛАДИ РОЗВИТКУ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОЇ ГАЛУЗІ
11:17
ПРІОРИТЕТ ВЛАДИ РОЗВИТКУ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОЇ ГАЛУЗІ

Фізична культура і спорт – потужні джерела здорового способу життя, патріотизму, віри у власні можливості. Їх розвиток належить до першочергових завдань Президента України, - підкреслив голова Олександрівської районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв на відкритті обласного чемпіонату з легкоатлетичного кросу серед школярів, який відбувся у лісовому масиві Бірок 19 вересня. Чемпіонат такого рівня проводиться в районі вже вчетверте. І це є свідченням того, що розвитку фізичної культури і спорту районна влада надає особливого значення. Як і те, що з 25 команд, які взяли участь у цих змаганнях з бігу, 18 з  Олександрівського району.

Привітати юних спортсменів-легкоатлетів завітав і голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук. Звертаючись до юних  спортсменів, Микола Ковальчук наголосив, що нашій державі потрібне здорове покоління. І тому Президент України Віктор Янукович і влада обласна і в районі роблять усе для того, щоб створити належні умови для  занять фізичною культурою і спортом, щоб залучити якомога більше молоді до здорового способу життя  саме через заняття  різними видами спорту.

        Наслідком уваги влади до розвитку фізкультури і спорту в районі є облаштування спортивних споруд за сучасними мірками. Користуючись нагодою, голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв на центральному стадіоні в Олександрівці демонструє голові обласної ради , що робить влада конкретно у районі для зміцнення матеріального та організаційного забезпечення фізкультурно – спортивної галузі і зокрема  спортивних споруд. Зараз на центральному стадіоні в Олександрівці повним ходом ідуть роботи з будівництва нових бігових доріжок з синтетичним покриттям. Працює потужна техніка. З завершенням цих робіт  Олександрівський стадіон буде єдиним в області з таким сучасним  спортивним облаштуванням. І тут можна буде проводити змагання з усіх видів спорту  різних рівнів від місцевого до республіканського.

 













Переглядів: 525 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024