Субота, 20.04.2024, 02:38
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 2 » ПРЕКРАСНЕ СВЯТО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
09:18
ПРЕКРАСНЕ СВЯТО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
    Щороку, у перший день літа, ми вітаємо наших наймолодших громадян з Міжнародним днем захисту дітей. Усміхнені личка, палаючі захопленням очі, довірливі обійми маленьких рук – це те, задля чого ми живемо на світі. Дуже хочеться, щоб щасливі усмішки завжди сяяли на обличчях дітей нашої країни. Саме для цього, з нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей в Олександрівці на площі біля „Родинного дому” відбувся урочистий концерт. І навіть спека в цей світлий день не стала перешкодою для маленьких глядачів, які з захопленням спостерігали за концертом і активно брали участь у грі по станціях „Патріот”.
    Урочиста частина свята, ретельно організована керівниками та вихованцями Олександрівсько центру дитячої та юнацької творчості та художніми колективами Будинку культури, порадувала усіх присутніх своїми піснями, танцями, віршами, хороводами, сценічними постановками.
    Після урочистостей голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв привітав дітей зі святом, побажав дітлахам бути працьовитими, енергійними, наполегливими в досягненні цілей, допитливими, брати активну участь у всіляких конкурсах і змаганнях – адже це надійніший шлях досягнення успіхів.
    З великим задоволенням діти шкіл Олександрівського району взяли участь у грі по станціях „Патріот”. Кожна з 15 станцій, які були розміщені по усій території „Родинного дому”, мала свою назву, тематику і завдання, з якими дітлахи активно справлялись. Після підбиття підсумків озвучено переможців конкурсів – станція „Стоп-кадр” – хлопці з Бірківської школи; „Туристична” – Олександрівська школа №3; „Умілі ручки” – Бірківська школа, Олександрівська школа №3; „Циркова” – Новоосотська школа, Олександрівські школи №1, №2, №3; „Юні художники” – Олександрівська школа №1; „Орігамі” – Олександрівська школа №1; „Трибуна молоді” – Староосотська школа, Олександрівська школа №1; „Патріот” – Олександрівська школа №1; „Всезнайка” –
Староосотська школа”; „Малюнок на асфальті” – Олександрівські школи №1, №2; „Пісенна” – Олександрівські школи №1, №2; „Вільний мікрофон” – Олександрівська школа №3. На останній станції „Танцюємо разом” усі юні учасники концерту та глядачі під час флеш-мобу „У світі є одна країна, її люблю, це – Україна” ще раз довели, що Кіровоградщина – танцювальна столиця.
    Після завершення святкової програми кожен маленький учасник свята отримав у подарунок від селищної ради, приватних підприємців С. Г. Семенченко, О. О. Пиптя, Т. В. Ковтуна, директора районного центру зайнятості С. П. Свєтікової морозиво та солодощі.
    У рамках заходів, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей багатодітні сім’ї відвідали голова районної адміністрації та районної ради. В Олександрівці голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв разом з начальником відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Яровим вручили подарунки багатодітній родині Сергія та Наталії Буренків. В селі Бовтишці голова районної ради Василь Скляренко вручив подарунки багатодітним сім‘ям Світлани Безкровної та Жанни Цубери. Заступник голови районної ради Олександр Невмержицький привітав зі святом та вручив подарунки багатодітним сім'ям Замаруєвих та Кущенко з села Несваткове.





























Переглядів: 1220 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024