Середа, 24.04.2024, 03:44
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 6 » ПЛЕНУМ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ
06:23
ПЛЕНУМ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

5 квітня у приміщенні Олександрівської селищної ради під головуванням голови Олександрівської районної організації Організації ветеранів України Миколи Линника за участі голови Олександрівської селищної організації ветеранів Олександри Геращенко відбулося спільне засідання президії Олександрівської районної та селищної організацій ветеранів України. У роботі пленуму взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Сергій Дудник, Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний.

Важливим питанням, яке обговорювалося на пленумі, стало питання децентралізації. Анатолій Каражбей висловив своє бачення реформи добровільного об’єднання громад, подальшого розвитку всіх населених пунктів району, зокрема у форматі один район – одна громада. Перший заступник голови райдержадміністрації зазначив, що виключно тільки від жителів села, від їхнього рішення буде залежати, яким шляхом йти громаді. Слід зазначити, що присутні на пленумі члени ветеранської організації одноголосно підтримали створення однієї ОТГ на базі Олександрівського району.

Також активно обговорили ветерани і початок проведення у державі медичної реформи, зокрема укладання декларацій з сімейними лікарями. Роз’яснення та консультації з цього питання надав заступник головного лікаря Олександрівського ЦПМСД Анатолій Ситник.


Начальник відділу  з питань призначення та перерахунку пенсій №8 Головного управління Пенсійного фонду України в області Інна Ратушна відповіла на питання, які стосувалися проведення Пенсійної реформи, зокрема, перерахунку пенсі.

Також на питання ветеранів, які стосувалися благоустрою та розвитку інфраструктури Олександрівки, відповів Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний.


Переглядів: 349 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024