Четвер, 28.03.2024, 11:02
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 17 » ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ ПРОВЕЛИ У КРОПИВНИЦЬКОМУ
13:06
ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ ГОСПІТАЛЬНОЇ РАДИ ПРОВЕЛИ У КРОПИВНИЦЬКОМУ

В обласному центрі провели перше засідання госпітальної ради, яка працюватиме при Кропивницькому госпітальному окрузі. Напередодні засідання у всіх районах Кіровоградщини, які входять до складу госпітального округу, провели ознайомчий тур для лікарів та посадовців міських і районних рад. 

Протягом останніх двох днів учасники туру побували в опорних лікувальних закладах Знам’янки, Олександрівки, Новомиргорода, Компаніївки, Долинської, Бобринця, Устинівки, Долинської, Новгородки і Кропивницького. В обласному центрі делегати з усіх районів, що утворюють госпітальний округ, відвідали дитяче інфекційне відділення Міської лікарні № 1, гемодіалізне відділення Міської лікарні № 2 ім. Св. Анни, Кіровоградську лікарню швидкої меддопомоги та міський перинатальний центр ІІ рівня. В рамках туру медики мали можливість ознайомитись з особливостями і методиками роботи закладів, що складають мережу лікарень Кропивницького госпітального округу. 

Перше засідання госпітальної ради Кропивницького округу провели 12 жовтня на базі нещодавно створеного перинатального центру. Питаннями порядку денного стали формування завдань госпітального округу та плану його розвитку. Окрім того під час засідання учасники обрали керівництво Кропивницького госпітального округу та затвердили склад ради. Головою госпітальної ради одноголосним голосуванням обрано начальника управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксану Макарук, заступником голови – головного лікаря Бобринецької ЦРЛ Ларису Семенюк, секретарем ради – заступника керівника апарату Кіровоградської РДА Ольгу Швець. 

Відтепер члени ради формуватимуть пропозиції до положення про госпітальну раду та перспектив його розвитку. Останні базуватимуться на основі проблем, що є в медичній галузі охорони здоров’я 11 адміністративних територій, існуючих послуг, що надаються у закладах. Окрім того члени госпітальної ради працюватимуть над розробкою маршруту пацієнтів, які отримуватимуть допомогу у лікарнях Кропивницького округу. Наступне засідання госпітальної ради заплановане на 23 листопада. 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 472-р "Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Кіровоградської області” офіційно утворено Кропивницький госпітальний округ. До складу Кропивницького госпітального округу увійшли заклади, розміщені на території: м. Кропивницького, м. Знам’янки, Кіровоградського, Долинського, Новомиргородського, Олександрівського, Бобринецького, Знам’янського, Новгородківського, Компаніївського, Устинівського районів. Загальна чисельність населення, яке проживає у цьому окрузі, становить 486,4 тис.осіб.Кіровоградської області” офіційно утворено Кропивницький госпітальний округ.

У складі Кропивницького госпітального округу працюватимуть наступні заклади:
Лікарні інтенсивного лікування ІІ рівня
1.КЗ "Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги”
2.КЗ "Центральна міська лікарня м.Кіровограда” 
 
Лікарні інтенсивного лікування І рівня:
1.КЗ "Пологовий будинок №1 м.Кіровограда”
2.КЗ "Кіровоградська ЦРЛ”
3.КЗ "Знам’янська ЦРЛ”
4.КЗ "Бобринецька ЦРЛ”
5 КЗ "Долинська ЦРЛ”
 
Лікарні планового лікування
1.КЗ "Міська дитяча лікарня м.Кіровограда”
2. КЗ "Міська лікарня №2 м.Кіровограда”
3.КЗ "Міська лікарня м.Знам’янка”
4. ДЗ "СМСЧ №19 МОЗ України” ( м.Кропивницький)
5. КЗ "Новомиргородська ЦРЛ”
6.КЗ "Олександрівська ЦРЛ”
7.КЗ "Компаніївська ЦРЛ”
8. КЗ "Устинівська ЦРЛ”

Переглядів: 417 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024