П`ятниця, 29.03.2024, 02:48
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 23 » ПЕРША СЕСІЯ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
13:53
ПЕРША СЕСІЯ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

20 листопада пройшла перша сесія Олександрівської районної ради сьомого скликання. 

Участь у ній взяли 33 з 34 новообраних депутатів.  Присутніми на сесії також були депутат обласної ради Сергій Савченко, перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Каражбей, представники установ, організацій, територіальних управлінь райдержадміністрації, голови селищних та сільських рад.

Сесію розпочала голова районної виборчої комісії Любов Фощій, яка оголосила список новообраних  депутатів районної ради, зазначивши, що порушень у ході виборів, які відбулися 25 жовтня, не було.

На порядок денний сесії було внесено 13 питань. Перше з яких – обрання тимчасової президії. У ході голосування до складу тимчасової президії ввійшли Григорій Гончаренко, Сергій Дюдін, Микола Марфула, Олександр Пісний та Сергій Перевезій. Зі звітом про діяльність підготовчої групи виступив Олександр Пісний.

Перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей  привітав новообраних депутатів та звернувся до них з проханням позбутися амбіцій і політичних протистоянь, об’єднатися і спільно працювати на благо розвитку територій.

Далі депутати перейшли до питання обрання голови районної ради. На цю посаду було запропоновано дві кандидатури – Миколи Марфули та Григорія Гончаренка. Як і належить за процедурою, кандидати на цю посаду виступили зі своїми програмами. На підтримку окремого кандидата виступили й депутати.

За результатами  таємного голосування лічильно комісія оприлюднила результати: за Григорія Гончаренка віддав свій голос 21 депутат, за Миколу Марфулу – 12 депутатів.

За процедурою таємного голосування депутати обрали й заступника голови районної ради. Кандидатуру на цю посаду Сергія Перевезія вніс Григорій Гончаренко. Депутати віддали йому 24 голоси. Новообраний заступник голови районної ради Сергій Перевезій прийняв присягу посадової особи місцевого самоврядування.

Далі сесія розглянула питання про утворення постійних комісій. Через те, що кількість  депутатського складу зменшилася з 46 до 34, було вирішено утворити не шість, як було раніше, а чотири комісії. Депутати обрали голів комісій. Так, комісію з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку територій, благоустрою та житлово-комунального господарства очолив Олександр Савченко, комісію з питань охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, молодіжної політики, у справах сім’ї та соціального захисту населення – Іван Корнута, комісію з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, правопорядку, діяльності громадських організацій та адміністративно-територіального устрою – Микола Лапчик, комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі та підприємництва – Олександр Пісний.

Потім керуючий справами виконавчого апарату Олександрівської районної ради Сергій Дудник інформував присутніх про упорядкування умов оплати праці голови районної ради та  заступника Питання про внесення змін до рішення районної ради від 29 січня 2015 року №385 «Про районний бюджет на 2015 рік» на сесії порушила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Валентина Шията.

Сесія розглянула і затвердила порядок денний на подальший період.

Переглядів: 475 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024