П`ятниця, 29.03.2024, 02:16
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 8 » ПЕРЕБУВАННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА В СТАРІЙ ОСОТІ
11:39
ПЕРЕБУВАННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА В СТАРІЙ ОСОТІ

7  травня народний депутат від Партії регіонів Олександр Єдін з робочим візитом побував  у Старій Осоті. У поїздці народного депутата супроводжував голова Олександрівської районної ради Василь Скляренко.

        Староосотська сільська рада — одна з найбільших у районі. В сільську раду входять чотири села, тут орендують землі в селян і працюють шість сільськогосподарських підприємств, а також одинадцять приватних підприємців, які займаються торгівлею. У селах три школи — 260 учнів та 68 вчителів, по чотири заклади культури та бібліотеки, — коротко охарактеризував сільраду сільський голова Юрій Брюховецький.

         Народний депутат наголосив на меті свого візиту, яка передбачає конкретне спілкування, обнародування і вирішення проблем селян на держаному рівні, встановлення зв‘язку між місцевою владою і людьми, щоб вони могли бачити і відчути зміни на краще. Це стосувалося, перш за все, якості медичного обслуговування, фінансування закладів освіти, високих цін на медикаменти, низьких закупівельних цін на молоко тощо.

Староосотці отримали відповіді на свої запитання від народного депутата.

Директор Староосотської школи озвучив проблеми шкільного автобуса (нині діючий дуже старий) та питання енергозбереження, шляхом заміни старих  віконних рам на нові енергозберігаючі. Олександр Єдін порадив взяти участь у відповідних програмах, наприклад в програмі ЄС ООН „Розвиток, орієнтований на громаду”.

Головний лікар Староосотського обласного  протитуберкульозного санаторію розповіла, що санаторію потрібний і автобус і краще фінансування для вирішення питань, що стосуються умов перебування та оздоровлення дітей.

Проблеми санаторію народний депутат планує вирішувати разом з головою Кіровоградської ОДА Сергієм Ларіним.

Олександр Єдін вимагав у директорів не бути голослівними, нагадувати про себе письмово та складати необхідні на роботи кошториси. 

Підтримку депутата знайшла і проблема поганих доріг. В даному випадку йшлося  про дорогу до кладовища, на яку потрібно 120 тисяч гривень.

З чогось потрібно починати, що ви пропонуєте? — запитав депутат.

Бюджетом сільської ради передбачено 70 тисяч гривень, — відповів сільський голова.

50 тисяч гривень народний депутат планує допомогти знайти на місці. А взагалі, Олександр Єдін, знаючи проблеми доріг комунального значення, буде відстоювати внесення фінансування на їх ремонт до державного бюджету.

Хвилювали староосотян і екологічні проблеми: судова тяганина через три зрізані аварійні верби та відведення та облаштування спеціального місця для вивезення побутових відходів. Щодо останнього голова районної ради Василь Скляренко обіцяв вирішити на місці.

Толерантно відповідав народний депутат і на репліки з залу.

          — Краще казати гірку правду, яка об‘єднує, ніж солодку брехню, що провокує,  — сказав  Олександр  Єдін.

А він звітує перед виборцями, не соромлячись, дивиться в очі.

Переглядів: 637 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024