Вівторок, 16.04.2024, 22:46
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Липень » 2 » ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДЗНАЧИЛА 22 РІЧНИЦЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
09:23
ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ВІДЗНАЧИЛА 22 РІЧНИЦЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

З нагоди Дня Конституції України у районному Будинку культури відбулися урочисті збори та святковий концерт. Із знаменною подією у житті Держави зібрання привітала голова районної державної адміністрації Ольга Борота.

"У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світової спільноти.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Українська Конституція вперше в історії поставила на перший план захист прав і свобод громадянина, а тому День української Конституції – це і день громадянина України”, – наголосила голова райдержадміністрації.

За значний особистий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток району, вагомі трудові здобутки та з нагоди Дня Конституції України голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко вручили обласні та районні відзнаки.

Вітання та подяки від народного депутата України Олеся Довгого вручила його помічник-консультант Катерина Бондаренко.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт. Перед глядачами виступили вокальне тріо "Імпреза” Олександрівського РБК, вокальний секстет народного аматорського хору "Тясмин”, дитячий вокальний ансамбль "ВІВА”Олександрівського РБК, дитячий інструментальний ансамбль "Добрий настрій”, чоловічий ансамбль народного аматорського хору "Тясмин” Олександрівського РБК, інструментальний ансамбль "Явір” Олександрівського РБК , солістка Олександрівського МБК Тетяна Ткаченко, солістки РБК Марина Чересленко та Лілія Сирота. А на завершення учні батьки Олександрівської філії КЗ "Олександрівське НВО №1” провели патріотичний флешмоб.

Переглядів: 325 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024