Субота, 20.04.2024, 05:40
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 26 » ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ПРИЙМАЛА ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИ ГОЛОВІ ОБЛАСНОЇ РАДИ
11:45
ОЛЕКСАНДРІВЩИНА ПРИЙМАЛА ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИ ГОЛОВІ ОБЛАСНОЇ РАДИ

25 жовтня в  Олександрівському районі відбулося  виїзне засідання Координаційної ради  з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради.  Проводив засідання голова Кіровоградської обласної ради  Олександр Чорноіваненко.  У роботі виїзного засідання  брали участь та знайомили  гостей з районом  голова  районної ради Григорій Гончаренко та голова районної державної адміністрації Ольга Борота.

Пленарна частина  виїзного засідання Координаційної ради проходила в сесійному залі  Олександрівської районної ради.  Відкриваючи засідання, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко наголосив на важливості  спільної праці  органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. Бо тільки робота єдиної команди  приносить результат. Яскравий приклад цьому – спільна та продуктивна робота Олександрівської районної ради та Олександрівської райдержадміністрації. 

   Приймаючи в районі  учасників  Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради, важливо показати  передовий досвід роботи у різних  галузях  економічного і соціального розвитку  регіону. Тож детальну інформацію про Олександрівщину  надав голова районної ради Григорій Гончаренко.  А голова  районної державної адміністрації Ольга Борота розповіла про  досягнення району в соціально- економічному розвитку, детально зупинившись на тому, що зроблено конкретно  на території  за останні роки завдяки спільній і злагодженій роботі двох гілок влади  – районної державної адміністрації та районної ради.

Детально про розвиток медичної галузі району присутнім розповіла головний лікар ЦРЛ Олександрівського району Алла Гресь.

Побачити  досягнення району безпосередньо на практиці  учасники Координаційної ради змогли, відвідавши ряд територій та об’єктів нашого району.

Побували голови районних рад Кіровоградщини в Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 КЗ "Олександрівське НВО №1”. Директор НВО Людмила Литвин ознайомила гостей з особливостями навчально-виховного процесу, зокрема, про реалізацію концепції "Нова українська школа” та перші напрацювання. Учасники Координаційної ради мали змогу ознайомитись з умовами для навчання та відпочинку дітей. Також гості ознайомилися з роботою ресурсно-інклюзивного центру навчально-виховного об’єднання.   

Відвідали гості і центральний стадіон ім. Миколи Шишки, де ознайомилися з умовами, створеними для спортсменів та мешканців району. Начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Юрій Яровий розповів гостям про досягнення спортсменів району у різних видах змагань та оновлення  матеріально-технічної бази галузі фізичної культури і спорту. Про високий рівень розвитку спортивної галузі в районі свідчить і те, що Олександрівщивна давно славиться своїми спортивними досягненнями, вже не однин рік поспіль.

Відвідали учасники Координаційної ради і сільські території. Знайомилися з роботою  Розумівської сільської ради та соціальними об’єктами села, милувалися  культурною   пам’яткою державного значення  – історико- архітектурним заповідником родини Раєвських, оглянули експозицію  народного музею села,  Свято-Хрестовоздвиженську церкву та усипальницю родини Раєвських.

У Бовтишці перед присутніми виступив Бовтиський сільський голова Василь Скляренко, розповівши про роботу місцевої влади у напрямку соціально-економічного розвитку території. А у Букварі  на прикладі розвитку  соціальної сфери і оновлення її закладів наочно побачили  плідну співпрацю  місцевої влади і соціально відповідального бізнесу.

Підбиваючи підсумки  виїзного засідання Координаційної ради при голові Кіровоградської обласної ради,  її учасники наголошували на важливості таких заходів з вивчення та запровадження  кращого досвіду колег, подальшого розвитку місцевого самоврядування. Щодо  Олександрівського району, то він є територією, що успішно розвивається і має перспективу, наголошували учасники  Координаційної ради.


Переглядів: 285 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024