П`ятниця, 19.04.2024, 07:07
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 28 » ОЛЕКСАНДРІВКУ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ЛАРІН
23:21
ОЛЕКСАНДРІВКУ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ЛАРІН
    27 вересня голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін здійснив робочу поїздку в Олександрівський район. В Олександрівці очільник області разом з головою райдержадміністрації Валерієм Авксентьєвим та головою районної ради Василем Скляренком побував на ПАТ "2-й ім. Петровського цукровий завод", ознайомився з роботою щойно відновленого підприємства після трирічного його простою. Генеральний директор цукрового заводу Микола Обідін провів керівників області та району цехами підприємства, розповів про технологію переробки цукрових буряків, показав роботу бурякоприймального пункту. У ході робочої поїздки також обговорено питання забезпечення підприємства сировиною. Завдяки активній підтримці і допомозі влади це питання на сьогодні повністю вирішено. Бурякопункт працює на повну потужність. Сільгосппідприємства, з якими укладено угоди, доставляють цукрові буряки за графіком. Завод забезпечений сировиною і планує переробити більше 200 тис. тонн цукрових буряків.
    Незважаючи на те, що підприємство не працювало три роки, уже за перші десять днів роботи завод вийшов на повну потужність і переробляє щодоби до 3 тис. тонн цукрових буряків.
    Ознайомившись з роботою підприємства, голова облдержадміністрації Сергій Ларін сказав, що заплановане вдалося здійснити.
    – Старт цукровому заводу в Олександрівці по суті було дано 9 лютого, коли я побував на заводі. Оглянувши його стан і оцінивши як задовільний, ми з власником тоді прийняли спільне рішення запустити завод у цьому році. Я тоді сказав, що ми докладемо всіх зусиль для запуску цього підприємства. І ми це зробили. Те, що влада обіцяла людям, – виконали. Третій цукровий завод в області працює, - сказав Сергій Ларін. – І це найголовніше. Я дуже позитивно оцінюю відновлення роботи такого великого бюджетоутворюючого підприємства. Бо за цим стоїть не лише вирішення економічних проблем району, а й соціальних питань. Це робочі місця, власна продукція, якою будуть забезпечені в першу чергу соціальні торгівельні точки. Це наповнення реальним змістом нашої програми "Купуй кіровоградське", - підкресли Сергій Ларін.
    Позицію голови обласної державної адміністрації повністю поділяє голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв і додає, що відновлення роботи цукрового заводу не лише додатково наповнить районний бюджету (за підрахунками – до 1 млн. грн.), ця подія має ще й моральний аспект в тому, що запрацювало в районі найбільше промислове підприємство. Цієї події чекали, вірили, що вона станеться.
    А голова районної ради Василь Скляренко висловив велику вдячність голові облдержадміністрації Сергію Ларіну і генеральному директору Миколі Обідіну за докладені зусилля по відновленню роботи заводу, а також працівникам, які забезпечили збереження і ремонт обладнання та всього підприємства.
    У тому, що саме за підтримки і допомоги безпосередньо голови облдержадміністрації Сергія Ларіна та районної влади відновив роботу завод, переконаний і генеральний директор Микола Обідін.
    Нині на заводі працевлаштовано більше 500 працівників, середня зарплата яких складає 4 тис. грн. 40% працюючих це молоді кадри, які наполегливо опановують професію цукровара. І в цьому допомагають їм досвідчені заводчани, які не рахуються з власним часом, живуть підприємством, віддають справі всі свої сили і вміння, аби завод працював, видавав продукцію і був гордістю району. Серед них заступник генерального директора по сировині, депутат районної ради Ігор Засько, який вміло організував роботу бурякопункту, налагодив ділові стосунки з партнерами – бурякосіючими господарствами, його колеги по бурякопункту- завідуюча сировинною лабораторією Любов Береза, начальник бурякопункту Андрій Вихрист, працівник бурякоукладальної машини Микола Приходько, кагатниці Любов Горобець, Ніна Горобченко та всі, хто щодня докладає зусиль для безперебійної роботи кагатного поля.
    А на заводі безпосередньо процесом цукроваріння керує досвідчений головний інженер Дмитро Стукало, в.о. головного механіка Вадим Петренко, їх колеги - оператори дифузії Анатолій Комнатний, Микола Омельченко, різальники буряків Юрій Крупський, Віктор Середенко, майстер сокоцесу Михайло Науменко, заступник головного технолога Валентина Пляченко, начальники змін Василь Смалиус, Степан Скляренко, Віталій Котовський, начальник ТЕЦ Іван Шмарко, його заступники Василь та Сергій Литвини, тепломеханік Василь Шарий, апаратник випарки Андрій Чернецький, начальник автогаража Василь Сорока, завідуючий механічною майстернею Євген Журавський, бригадир монтажників Олександр Чижма, слюсарі Григорій Різун, Володимир Головко, Анатолій Солонько. Фінансовий облік на підприємстві забезпечують головний бухгалтер Світлана Гладка, її заступники Світлана Судак, Наталія Полєй. Назвати всіх, хто забезпечує роботу підприємства, просто неможливо, бо їх не одна сотня, справжніх цукроварів, які є гордістю заводу, завдяки яким підприємство працює і видає продукцію.
    У ході поїздки в район голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін відвідав також оновлений центральний стадіон ім. Миколи Шишки і позитивно оцінив роботу районної влади по розвитку фізкультури та спорту в районі. На стадіоні Сергій Ларін із задоволенням пограв у баскетбол разом із вихованцями ДЮСШ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 782 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024