П`ятниця, 19.04.2024, 06:13
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 31 » ОЧІЛЬНИК ОБЛАСТІ ПОБУВАВ У ГОСПОДАРСТВАХ ОЛЕКСАНДРІВЩИНИ
07:37
ОЧІЛЬНИК ОБЛАСТІ ПОБУВАВ У ГОСПОДАРСТВАХ ОЛЕКСАНДРІВЩИНИ
29 березня з робочим візитом в Олександрівському районі побував голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

Разом із головою Олександрівської районної державної адміністрації Ольгою Боротою, головою районної ради Григорієм Гончаренком та першим заступником голови райдержадміністрації Анатолієм Каражбеєм Сергій Кузьменко ознайомився із діяльністю Бірківського лісництва ДП "Олександрівський лісгосп”. Директор підприємства Іван Гапич ознайомив губернатора з тепличним господарством, де вирощують саджанці дерев та деревообробним цехом, на якому переробляють деревину не лише для потреб району, а й на експорт за кордон.

Також Сергій Кузьменко поспілкувався з працівниками лісництва. Наразі робітники лісового господарства задоволені умовами праці та високою зарплатою.

Окрім того, Сергій Кузьменко побував у деяких сільськогосподарських підприємствах району. Зокрема, оглянув посіви озимої пшениці ТДВ "Цибулівське ХПП”. Там він побачив, що більшість посівів знаходяться хорошому стані. А це дає нам надію, що у цьому році область матиме добрі врожаї та буде забезпечена хлібом.

Опісля, відвідав фермерське господарство "Сокіл”, яке знаходиться у селі Красносіллі. На господарстві очільник області оглянув умови праці робітників, поспілкувався з ними. У розмові з керівником – Сергієм Соколом, Сергій Кузьменко подякував йому за сумлінну працю та високо оцінив роботу його господарства.

Говорячи про перспективи для аграріїв області на врожай нинішнього року, Сергій Кузьменко особливу увагу приділив питанню їхньої підтримки.

– Нинішнього року держава пропонує аграріям різні форми підтримки, зокрема, це стосується здешевлення відсотків по кредитах. Загалом, у масштабах держави на ці заходи передбачені кошти у сумі 300 млн. грн., з яких близько 15 млн. грн. може отримати наша область, – зазначив посадовець.

За словами Сергія Кузьменка, погодні умови осені минулого року були вкрай складними та несприятливими для озимих культур, зокрема, у зв’язку з малою кількістю опадів. Проте, в окремих районах, де під час посіву озимих були опади, на сьогодні сходи демонструють гарний потенціал. – Це дає нам надію, що й нинішнього року Кіровоградщина буде з хлібом, – наголосив голова облдержадміністрації.

Загалом, Сергій Кузьменко відзначив діяльність господарств Олександрівщини, які створюють належні умови праці для робітників, забезпечують їх високою заробітною платнею та активно допомагають своєму району.
Переглядів: 537 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024