Вівторок, 16.04.2024, 11:00
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 30 » ОБЛАСНІ СІЛЬСЬКІ СПОРТИВНІ ІГРИ ВІДБУЛИСЯ В ОЛЕКСАНДРІВЦІ
15:10
ОБЛАСНІ СІЛЬСЬКІ СПОРТИВНІ ІГРИ ВІДБУЛИСЯ В ОЛЕКСАНДРІВЦІ

Гарного сонячного дня у суботу 28 вересня Олександрівка приймала учасників обласних сільських спортивних ігор під егідою Кіровоградської обласної організації ФСТ „Колос”, які відбулися на центральному стадіоні селища. Участь у змаганнях взяли 12 команд, в тому числі і з Олександрівського району. Початок свята був досить колоритним. Сільських спортсменів зустрічали з хлібом-сіллю на вишитому рушниці. Традиційний український атрибут вручили оргкомітету спортивних ігор головам Олександрівської районної державної адміністрації Валерію Авксентьєву та районної ради Василю Скляренку, заступнику голови обласної організації ФСТ „Колос” Наталії Фельдман, начальнику відділу молоді та спорту Юрію Яровому.

На полі стадіону у національних костюмах вишикувалися вихованці  РЦДЮТ, які тримали в руках таблички з написом району, спортсмени якого брали участь у змаганнях. Під звуки Державного гімну України було піднято Державний прапор України та прапори  спортивних товариств.

Урочистості початку свята додавало гарне оформлення стадіону та сам красень стадіон. Тож саме за турботу про розвиток сільського спорту та створення належних умов для масового заняття фізичною культурою і спортом заступник голови обласної організації ФСТ „Колос” Наталія Фельдман вручила подяки ФСТ „Колос” Валерію Авксентьєву та Юрію Яровому.

Після щирих вітань учасникам спортивних ігор від керівників району Валерія Авксентьєва та Василя Скляренка розпочалися змагання. Вони проходили у п’яти видах спорту: краща спортивна сімя, волейбол, теніс, армспорт, та перетягування каната. Спортивні ігри відбувалися як на стадіоні, так і в спортивних залах селища.

        За підсумками змагань перше місце посів Олександрівський район, на другому місці команда з Петрівського району, на третьому – Онуфріївського.





Переглядів: 565 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024