Вівторок, 16.04.2024, 23:06
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 16 » НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ
08:53
НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКІВ

Держава, її кордони та люди, що їх охороняють і захищають утворюють   єдине ціле – основу національної безпеки.

Сьогодні в країні приділяється багато уваги патріотичному та військово-патріотичному вихованню молоді. Ми усі, як ніколи, усвідомлюємо важливість і необхідність діяльності військово-патріотичних організацій, підтримання цього руху керівництвом області, району, керівниками навчальних закладів та учнями особисто.

З 10 по 12 квітня 2017 року відбулися заходи в рамках проведення навчально-польових зборів для старшокласників. Учні закріпили знання, уміння і навички, вироблених учнями на заняттях з предметів «Захист Вітчизни», «Основи медичних знань», а саме: з прикладної фізичної, медичної, тактичної та вогневої підготовки.

Так, 11 травня учасники зборів, юнаки, прибули до с. Лісового у військову частину А – 0981, де  мали можливість відпрацювати практичні навики з вогневої підготовки.

На заході були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей та начальник відділу освіти Олександрівської РДА Сергій  Тимко, які привітали  школярів з початком проходження навчально-польових зборів та побажали їм подальших успіхів в ознайомленні з військовою справою.

12 травня в с. Бірки, згідно плану навчально-польових зборів, змагалися юнаки вже разом з дівчатками, демонстрували знання та   духовний, моральний, патріотичний і фізичний гарт.

З вітальною промовою до всіх присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко. Вони схвально оцінили три дні напруженої роботи майже 150  учнів, які пройшли патріотичний вишкіл. Завершились війсково-польові збори церемонією нагородження кращих. Тож, Грамотами відділу освіти райдержадміністрації у номінації «Воєнізований крос» були нагороджені:

І місце- Москаленко Владислав, Олександрівський  НВК №2; ІІ місце – Бібко Володимир, Несватківська філія, ІІІ місце – Жовтенко Вадим, Голиківська філія. У номінації  «Медико-санітарна підготовка»: І місце- Чернявська Юлія, Олександрівська філія КЗ «Олександрівске НВО №1»; ІІ місце – Лимар Наталія, Олександрівська філія КЗ «Олександрівске НВО №1»; ІІІ місце – Тороп Оксана, Бірківська  філія. Загальний залік:  І місце- Леськів Владислав, Підлісненська  філія; ІІ місце – Хлівіцький Руслан, Несватківска  філія; ІІІ місце – Шаповал Олександр,  Підлісненська  філія. Майже всі військові керівники навчальних закладів району отримали Подяки відділу освіти Олександрівської РДА  за  високу підготовку дітей у справі військово-патріотичного виховання.   В ході урочистостей  представники  Голиківської, Цвітненської, Вищеверещаківської, Родниківської  філій відповідно до реалізації програми «Здоров’я дітей» отримали новенькі м’ячі, придбані за кошти районного бюджету.

Велике сприяння та допомогу під час військово-польових зборів – 2017 надав Безсмолий Борис Сергійович,  голова Олександрівського районного товариства сприяння обороні України.

Переглядів: 452 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024