Четвер, 18.04.2024, 21:26
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 20 » НАРАДА З СІЛЬГОСПВИРОБНИКАМИ
10:53
НАРАДА З СІЛЬГОСПВИРОБНИКАМИ

В залі засідань райдержадміністрації  голова райдержадміністрації Валерій Авксентьєв за участі  голови районної ради Василя Скляренка провів нараду із сільськогосподарськими виробниками щодо проведення весняно-польових робіт сільськогосподарськими  підприємствами різних форм власності.

Про підготовку до весняно-польових робіт під урожай нинішнього року доповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Сергій Перевезій.  Зокрема, він зупинився на площах посіву ярих культур, на забезпеченні посівними матеріалами, мінеральними добривами, технікою і всім, що потрібно у весняний період на полях. Зазначив, що стан озимини і подальший догляд за нею буде визначено після відрощування взятих монолітів.

А кандидат сільськогосподарських наук Кіровоградського інституту АПВ НААН (с. Созонівка) І.М. Семеняка проаналізував стан посівів озимих культур різних строків сівби з точки зору науки, норми підживлення рослин в залежності від кущистості та стану перезимівлі, а також вніс пропозиції по забезпеченню господарств насінням ярих культур.

На недопущенні виробничого травматизму під час проведення комплексу весняно-польових робіт наголосив начальник державної інспекції охорони праці  в АПК та соціально-культурній сфері технічного управління Держгірпромнагляду по Кіровоградській області Р.І. Зябліков.

Щодо профілактики виробничого травматизму та професійної захворюваності на підприємствах агропромислового комплексу переконливим був  представник  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних  випадків на виробництві та професійних захворювань в області  О.М. Аносов.

Про дотримання  правил завезення посівного матеріалу господарствами району детально розповів головний спеціаліст Державної фітосанітарної інспекції в Кіровоградській області Ф.М. Огієнко.

На нараді потенційних клієнтів для співпраці шукав менеджер зі збуту засобів захисту рослин, насіння, мінеральних добрив В.В. Тарасенко. А комерційний директор „ Авіатек” С.І. Кейль пропонував послуги сільськогосподарської авіації.

Аналіз пропозицій зробила перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота. Крім того, вона доповіла про завершення інвентаризації землі, зупинилася на використанні земель „Сланці України”, наголосила на тісній  співпраці господарств, які використовуватимуть літаки для обробітку чи підживлення посівів з сільськими радами.

Переглядів: 564 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024