Четвер, 28.03.2024, 14:03
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 10 » КРАЩА КОМАНДА З ХОРТИНГУ ЦЕНТРАЛЬНО-ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ
08:42
КРАЩА КОМАНДА З ХОРТИНГУ ЦЕНТРАЛЬНО-ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ

У світі існує багато бойових мистецтв, які пропагують культуру і традиції своїх держав. Але серед них не було таких, які б розвивали традиції і культуру українського народу. А тепер є, і називається воно “хортинг”, винахід українських патріотів-спортсменів. Сучасний хортинг – це універсальна система змішаного єдиноборства, яка втілила в себе найбільш ефективні і дієві прийоми контактних єдиноборств і бойових мистецтв, заснована на славних традиціях козаків Запорізької Січі.

Серед них і команда хортингістів Олександрівщини імені Івана Богуна, яка своїми успіхами заявила про себе на весь голос. І свідченням цього є те, що за підсумками 2013 року вона визнана кращою командою з хортингу західно-центрального регіону.

З нагоди цього радісного приводу в актовому залі районної державної адміністрації та районної ради президент обласної організації з хортингу Валерій Вехтєв, перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Борота, голова районної ради Микола Марфула вручили нашим хортингістам нагороди.

Кубок, яким команда нагороджена в номінації „Краща команда західно-центрального регіону”, вручили головному тренеру Сергію Галайді. Грамотами та медалями нагороджені капітан команди Євгеній Шевченко та команда в складі Владислава Гончарука, Дмитра Тимка, Романа Шудяка, Андрія Гутника, Антона Чипівського, Іллі Катеринюка, Володимира Руденка, Дениса Вербового, Нікіти Сокоренка, Анатолія Рибчака, Олексія Руденка, Данила Вестіліяна, Ольги Колдомової. Президент федерації з хортингу Валерій Скрипник відзначений грамотою.

А згодом, 11-12 квітня, в місті Дніпропетровську відбудеться чемпіонат України з хортингу. Команда юних хортингістів Олександрівщини вирушає на змагання в повному складі з піднесеним, гарним настроєм та з повною готовністю.

Успіхів нашим козакам!





 

Переглядів: 390 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024