Вівторок, 23.04.2024, 19:40
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 2 » ХАЙ СОНЦЮ І КВІТАМ ВСМІХАЮТЬСЯ ДІТИ!
08:21
ХАЙ СОНЦЮ І КВІТАМ ВСМІХАЮТЬСЯ ДІТИ!

Літо — найпрекрасніша пора року, яка дарує тепло, радість, яскраві емоції. І не дарма ця пора року розпочинається найсвітлішим, найтурботливішим святом: святом  щирих сердець, радощів та яскравих емоцій, святом дитинства – Міжнародним  Днем  захисту дітей.

1 червня святкування в Олександрівці розпочалося зі святкової ходи. Колоною, з прапорами, під звуки барабанного дробу  діти Олександрівщини пройшлися від РЦДЮТ до РБК, де відбулося свято Дитинства "Хай сонцю і квітам всміхаються діти!”.

Зі святом, хлопчиків та дівчаток, їхніх батьків привітали голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко.

Після теплих слів привітань керівники  району вручали стипендії для обдарованих дітей – переможців ІІІ, IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України, рейтингових Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів учнівської творчості.

А далі святковий настрій всім присутні дарували вихованці Олександрівського районного центру дитячої та юнацької творчості – юні солісти, фольклорний колектив "Вишиванка”, ансамбль "Горошинки”, хореографічний колектив "Калинонька”, хореографічний колектив "Радість”, естрадно – циркова студія "Едельвейс”, вокальний ансамбль "Викрутаси”, фольклорний колектив "Джерельце”.

А після закінчення концерту у фойє на дітвору чекали солодощі, люб’язно надані селищним головою Олександром Безпечним.

Також були подарунки, надані райдержадміністрацією  для гуртка з обмеженими фізичними можливостями "Повір у себе” та канцтовари для змістовного літнього оздоровлення.

Весь час у фойє РБК працювала виставка-ярмарка вихованців РЦДЮТ.

Переглядів: 377 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024