Четвер, 18.04.2024, 14:39
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 9 » ГОЛОВА КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ЛАРІН ВІДВІДАВ ОЛЕКСАНДРІВКУ
23:22
ГОЛОВА КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЙ ЛАРІН ВІДВІДАВ ОЛЕКСАНДРІВКУ
    8 червня, в Олександрівці з робочою поїздкою побував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін. На центральній площі селища на керівника області чекали жителі містечка, ветерани Великої Вітчизняної війни, школярі, їх батьки, вчителі.
    Обласкані літнім сонцем увагу присутніх на площі привертали три нових автомобілі Daewoo Matiz, придбані за кошти району. Саме для вручення їх інвалідам Великої Вітчизняної війни і приїхав голова обласної державної адміністрації.
    У своєму зверненні до жителів Олександрівки Сергій Ларін сказав, що влада виконує свій обов’язок і борг перед тими, хто в роки Великої Вітчизняної війни захистив нашу землю від ворога і здобув перемогу. Саме завдячуючи безсмертному подвигу цих людей, наголосив Сергій Ларін, ми сьогодні живемо під мирним небом, радіємо сонцю, ростимо дітей, віримо у краще майбутнє. Голова обласної державної адміністрації подякував ветеранам за їх подвиг і запевнив олександрівців, що влада – і районна, і обласна й надалі дбатимуть про ветеранів, робитимуть конкретні кроки для покращення життя людей. Для цього в області розроблено широкомасштабну програму "Центральний регіон - 2015", яка вже втілюється в конкретні справи. Діють в області і започатковані головою облдержадміністрації ініціативи "Купуй Кіровоградське"!", "Гаряча лінія Сергія Ларіна", "Світло Кіровоградщини", "Жива вода", "Затишний двір", "Спортмайданчик" та інші. Все це спрямовано на покращення соціально-економічного розвитку Кіровоградщини, наголосив керівник області. 
    Після цього Сергій Ларін разом з головою райдержадміністрації Валерієм Авксентьєвим та головою районної ради Василем Скляренком вручив інвалідам Великої Вітчизняної війни Івану Степановичу Атамасю, Петру Михайловичу Дяченку, Віктору Сафроновичу Мазенку ключі від автомобілів. Голова облдержадміністрації навіть випробував новенький автомобіль прямо на площі, сам сів за кермо, посадивши поряд себе Віктора Сафроновича Мазенка. Присутні оплесками вітали почесне автоколо. 
    Кажуть, без минулого немає майбутнього. Тож наша держав дбає і про підростаюче покоління. Тому, вручивши ключі від автомобілів ветеранам, голова облдержадміністрації підійшов до бірківських школярів, які гордо стояли біля новісінького шкільного автобуса, придбаного у рамках програми "Центральний регіон - 2015", який віднині підвозитиме їх до школи. Сергій Ларін урочисто вручив ключі від нового шкільного автобуса директору Бірківської ЗШ І-ІІІ ступенів Миколі Фощію та привітав школярів з таким гарним подарунком. Очільник області також подарував школі серію книг з історії України та книгу уславленого футболіста України Олега Блохіна "Життя без чернеток". 
    Того дня приємні хвилини для олександрівців продовжувалися. Увагу присутніх привертали дівчата, на футболках яких були красномовні надписи "МАЙДАН’S". Цей танцювальний проект став для України справжнім патріотичним піднесенням. А для нашої області особливим, бо ми завоювали титул "Танцювальна столиця України". Участь у "МАЙДАН’S" брали і наші дівчата – Аня Савчук, Інна Корнута, Ольга Поцілуйко, Оксана Опанасенко, Ірина Копильська, Оксана Танцюра. Сергій Ларін привітав кожну з дівчат. Від імені районної організації Партії регіонів, учасниць шоу привітав голова районної організації, голова районної ради Василь Скляренко. А потім Сергій Ларін разом з Василем Скляренком та Валерієм Авксентьєвим вручив подарунки. 
    У програмі робочої поїздки голови облдержадміністрації Сергія Ларіна в Олександрівку було заплановано і відвідування хлібозаводу Олександрівського райспоживтовариства. На хлібозаводі голова Олександрівського РСТ Володимир Тімановський знайомив очільника області з підприємством, на якому практично завершено реконструкцію, і хлібозавод виходить на заплановані виробничі потужності. Тут вироблятимуть до шести тонн хліба на добу. Уже зараз підприємство випускає чотирнадцять найменувань хлібобулочних виробів. Продукція хлібозаводу реалізується у магазинах райспоживтовариства, її охоче беруть для продажу підприємці району. Олександрівським хлібом забезпечені шкільні їдальні, дитсадки, Староосотський дитячий протитуберкульозний санаторій, спеціалізовані інтернатні закладі в Єлизаветградці та Біляївці. Є домовленості про реалізацію олександрівського хліба у магазинах системи райспоживтовариства міст Знам'янки і Кіровограда. На хлібозаводі голові облдержадміністрації показали нове обладнання в дії та широкий асортимент хлібобулочних виробів. Реконструкція хлібозаводу Олександрівського РСТ здійснена у рамках програми "Центральний регіон - 2015". Економічний та соціальний розвиток Олександрівського району на період до 2015 року". Підприємство не лише забезпечує роботою людей (тут буде працювати
до 50 осіб), а й наповнюватиме районний бюджет.
    Керівник області позитивно оцінив роботу районної влади по реалізації намічених планів, спрямованих на покращення соціально-економічного розвитку району. 




























Переглядів: 1151 | Додав: Administrator
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024