Субота, 20.04.2024, 10:56
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 24 » ДЗВІНКА ОСТАННЬОГО МЕЛОДІЯ ПРОЩАЛЬНА
14:38
ДЗВІНКА ОСТАННЬОГО МЕЛОДІЯ ПРОЩАЛЬНА

Прозвучав останній дзвінок і для тринадцяти випускників Красносілківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Між іншим, хтось тут навіть підрахував, що протягом всього шкільного життя для учнів з уроку та на урок звучить більше двадцяти тисяч голосних дзвінків. Привітали цих хлопців і дівчат, а також всіх учнів з цією подією на урочистій лінійці  голова районної ради Василь Скляренко, Красносілківський сільський голова Ольга Федорова, директор школи Надія Пляка, класний керівник випускників Інна Москаленко, перша вчителька випускників Поліна Блажко, від батьків - мама випускника Ірина Пилипенко.

Пролунали напутні слова і від першокласників, тих маленьких непосидючих діток, яких саме одинадцятикласники минулого першого вересня заводили до школи. Тепер вони вже подорослішали і знають, що таке дисципліна, вміють добре читати і писати. Тому серйозно і цілком впевнено наказували випускникам згадувати школу і вчителів, поважати батьків і прославляти рідне село. А одинадцятикласники подякували педагогам за мудру повчальну та науку, турботу і любов і пообіцяли виконувати ці накази.

Яким вони бачать майбутнє Красносілля? Яку дорогу  оберуть? Цим також цікавився Василь Іванович у школярів, які стоять на порозі самостійного життя. Лікарями планують стати чи не половина класу - Оксана Стороженко, Тетяна Чуб, Яна Грига,  Арам Торосян, Алла Красовська, Аня Іванченко. Юридичну освіту хочуть здобути Руслан Пилипенко та Алла Волошина. Електричною справою мріє оволодіти Дмитро Широкий, а Лілія Пилипенко – перукарською. Сергія Пилипенка цікавить професія програміста. І далі удосконалювати свої спортивні результати буде Вадим Поборончук. Олена Білуха ж бачить себе у майбутньому редактором популярної газети, тому спочатку буде досконало вивчати філологію. Гарні, а головне потрібні спеціальності обрали випускники. З цим згодні і їх вчителі, а особливо класний керівник Інна Володимирівна, у трудовому житті якої це другий випуск, та перша вчителька Поліна Іванівна, для якої це дев’ятий випуск у тридцяти чотирирічному педагогічному стажі.




Переглядів: 648 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024