П`ятниця, 19.04.2024, 06:21
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 6 » АНДРІЙ НІКОЛАЄНКО: НА ПЕРШОМУ МІСЦІ В РОБОТІ ВЛАДИ МАЄ БУТИ ТУРБОТА ПРО ЛЮДИНУ
16:34
АНДРІЙ НІКОЛАЄНКО: НА ПЕРШОМУ МІСЦІ В РОБОТІ ВЛАДИ МАЄ БУТИ ТУРБОТА ПРО ЛЮДИНУ
    5 лютого, в Олександрівському районі з робочою поїздкою побував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко. Губернатора області в поїздці по району супроводжували голова районної державної адміністрації Валерій Авксентьєв та голова районної ради Василь Скляренко.Планом робочої поїздки голови ОДА було передбачено відвідування Олександрівської центральної районної лікарні. Тут Андрій Ніколаєнко провів робочу нараду з адміністрацією лікарні та завідуючими відділеннями лікарні.
   Під час наради голова ОДА особливо наголошував на необхідності зміцнення кадрового потенціалу лікарні та посиленні відповідальності медичного персоналу за збереження здоров”я і життя населення району.



      Знайомився губернатор області в ході поїздки по району і з роботою закладів соціальної сфери у сільській місцевості. Зокрема Андрій Ніколаєнко відвідав заклади соціальної сфери у селі Михайлівці. Голова ОДА знайомився з роботою Михайлівського сільського будинку культури, дитячого дошкільного закладу та ФАПу. Сільський голова Михайлівки Олександр Савченко не без гордості показував гостям капітально відремонтований сільський заклад культури завдяки спільним зусиллям сільської влади і сприяння керівників сільгоспформувань , які працюють на території сільської ради. Це зокрема ТДВ”Цибулівське ХПП” та СТОВ”Михайлівське”. Керівники цих господарств Володимир Савченко та Володимир Мірошниченко активно допомагають сільській раді вирішувати нагальні питання розвитку території. 
   Така співпраця влади і соціально відповідального бізнесу має бути прикладом для наслідування ,переконаний голова ОДА. Андрій Ніколаєнко позитивно оцінив роботу сільського голови і щодо турботи про підростаюче покоління., оглянувши дитячий садок. Голові ОДА показали належні умови, які створені в дитячому дошкільному закладі для навчання і виховання дітей дошкільного віку. Сільська влада не шкодує для дітей коштів. Сільський голова Олександр Савченко каже, що прагне зробити дитячий заклад села не гіршим, а може і кращим, ніж в місті .І докладає для цього всіх зусиль. Натомість вихованці дитсадка, яких на сьогодні 40 , а ще 10 стоять на черзі в дитсадок, радо зустріли гостей. А гості прийшли не з порожніми руками.
   Кожному з вихованців дитсадка голова ОДА Андрій Ніколаєнко вручив пакунок із солодощами. Діти подякували за подарунки віршиками та заспівали пісню гостям. 

Відвідав Андрій Ніколаєнко і Михайлівський ФАП, який також є одним з кращих у районі. У розмові з медперсоналом закладу голова обласної державної адміністрації цікавився, чи є у ФАПі медикаменти для надання невідкладної медичної допомоги, радив особливо уважно ставитися до пацієнтів, які мають патології в захворюваннях, вчасно направляти таких у вищі спеціалізовані лікувальні заклади, які є в обласному центрі.
    Такі зокрема як і найсучасніший перинатальний центр в Кіровограді, який і створений для того, щоб надавати хворим висококваліфіковану допомогу і запобігти летальним наслідкам навіть при тяжких патологіях, підкреслив голова ОДА.

      Залишаючи Михайлівку, Андрій Ніколаєнко сказав. що діяльність тут сільської влади і сільського голови зокрема є позитивною і відповідальною за територію. І добре, що сільський голова бачить перспективу розвитку села, а головне дбає про це, працюючи спільно з керівниками господарств над тим, щоб село жило, працювало, розвивалося. 

      Андрій Ніколаєнко переконаний , що в діяльності влади на першому місці повинна бути турбота про людину .
Переглядів: 753 | Додав: Admin
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайт створено Олександрівською районною радою © 2024